Повод за този коментар е един от скандалите в обществено-политическия

...
Повод за този коментар е един от скандалите в обществено-политическия
Коментари Харесай

Прокуратурата иска да знае кой дава сигналите, смята премиерът

Повод за този коментар е един от свадите в обществено-политическия живот у нас. Преди няколко дни се появи информация, че обвиняването желае информация от Националната работа за защита кои са лицата, посещавали Министерския съвет. СГП е изискала видеозаписи от държавната постройка за месец напред. Вчера говорителката на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова беше безапелационна, че нейното ведомство не е желало информация от камерите на Министерски съвет.

“За мен две неща са доста странни. Първо, Софийската градска прокуратура изисква целият видеоматериал – на всеки, който влиза и излиза от тази постройка, не за един характерен ден, а за цялостен месец. Те желаят да видят всеки, който се среща с министър-председателя. Нещо, което мен доста ме тревожи, знаейки, че Министерския съвет към този момент е точка за сигнали към Европрокуратурата, те действително може би се пробват да видят кои са хората, които дават тези сигнали. Ако това е по този начин, това е граничи с… закононарушение за мен”, счита Петков.

По думите му шпионският скандал със чиновниците на ДАНС касае съветски ползи, свързани с района Западни Балкани. Според Петков задачата е да няма положителни връзки сред България и Република Македония.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР