Повод за поредната вълна от подигравки по адрес на самопровъзгласилия

...
Повод за поредната вълна от подигравки по адрес на самопровъзгласилия
Коментари Харесай

Сираков, гледай си простата и остави внучките ти да си живеят живота!

Повод за следващата вълна от насмешки по адрес на самопровъзгласилия се за българския Хю Хефнър стана негово скорошно изявление. В него възрастният предприемач с високо самочувствие декларира, че сега към него има три дами, сред които се двоуми, само че в последна сметка счита една от тях да отпадне.

Предполага се, че става въпрос за последните две носителки на купата „ Мис Плеймейт “ Жанета Осипова и Михаела Тодорова . Нито една от тях обаче не се слави с положително име, а в интернет постоянно са оприличавани на транссексуални.

„ Такива като теб – дърти Чичко паричковци, въздигат проститутки в миски и ги вършат значими “, възмущават се интернет консуматори. Според тях изявлението със Стоте манекенки е своего рода публикация, в което просто си набира следващите пеперудки за бардака.

„ Ако не бяха парите ти, никоя нямаше да те огледа! Дърт комплексар, който си избива комплексите с млади травестити “, „ Докато има толкоз отрепки, комплексари, които се чудят къде да си дадат парите, ще има и такива плашила да им ги взимат “, гласят някои от най-безобидните мнения под изявлението.

Самият Сираков споделя, че прякорът Стоте манекенки го ласкае, въпреки че повече би му подхождал Хю Хефнър. Това изявление също провокира смях у потребителите, съгласно които близо 70-годишният Сираков към този момент се изпуска в гащите поради хипертрофирала простата.

„ Брат, гледай си старостта и простатата, остави внучките да си живеят живота! “, „ Стар пръч, не закачай децата “, хокат го в нета.

Според тях Стоте манекенки не трябва да бъде считан за безгрижник единствено тъй като не е съумял да задържи нито една жена до себе си. „ Той е просто едно копие на Митьо Пищова в излъскан вид “, заключват в мрежата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР