Повод за него стана новата жена до 73-годишния Шрьодер -

...
Повод за него стана новата жена до 73-годишния Шрьодер -
Коментари Харесай

Скандал с две жени около Герхард Шрьодер преди изборите

Повод за него стана новата жена до 73-годишния Шрьодер - 47-годишната корейка Со-Йон Ким. Четвъртата му брачна половинка, с която още е в бракоразвод – 54-годишната Дорис-Шрьодер Кьопф, разгласи в обществената мрежа, че двамата са се разделили поради новата му обич, оповестява в. "24 часа " .

За връзката на двамата се схванало още, откакто Ко-Йон Ким разгласила напролет на 2016 във Facebook фотоси с Шрьодер, на които се вижда, че са прекомерно близки. Бившият канцлер по това време бил на аудиенция в Сеул за показване на книгата си.

Месец по-късно госпожа Шрьодер написа:

„ Жалко, че правата върху автобиографията на Герхард Шрьодер не са трансферирани на децата му, а на една корейска жена, която няма нищо общо с описаните в нея събития. “

Семейството осинови две деца, още до момента в който Шрьодер бе на власт. Дорис Шрьодер-Кьопф има и огромна щерка от първия си брак. С ексканцлера живеят разграничени от февруари.

Вчера тя написа още веднъж в профила си:

„ Госпожа Ким бе една от аргументите, в случай че не и единствената, поради която ние се разделихме. По нейна молба запазихме тези условия в загадка, до момента в който тя уреди фамилното си състояние. От фотосите в медиите виждам, че това към този момент е реалност. Дано събитията към раздялата не травмират децата, в това число и момичето на госпожа Ким, и се надявам, че медиите ще проявят схващане и ще се въздържат. “

Ким управлява представителството на немската провинция Северен Рейн-Вестфалия в Сеул. Тя е приключила немска лингвистика в Марбург.

Герхард Шрьодер е някогашен ръководител на Германската социалдемократическа партия (ГСДП), от която е и външният министър на страната Зигмар Габриел. В края на август към тях се развихри различен скандал , откакто беше обявено, че са вечеряли с съветския президент Владимир Путин. Появиха се съмнения, че прокарват ползите на съветския енергиен колос "Роснефт ", даже се заприказва, че Шрьодер ще одобри висок пост в него.

Затова съпартийците им бяха шокирани и обезпокоени, че възможностите на техния претендент на изборите - Мартин Шулц, против канцлера Ангела Меркел, понижават. Вотът ще се организира тази неделя, 24 септември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР