„Повод за брифинга ни днес ми дава един пост на

...
„Повод за брифинга ни днес ми дава един пост на
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Тези хубавци карат чисто нови BMW-та, джипките вече не им харесват!

„ Повод за брифинга ни през днешния ден ми дава един пост на господин Кирил Петков. За едни разграничителни червени линии, написа той. То към този момент всичко е алено. Така че не виждам по какъв начин на фона на аленото, алените линии се виждат. Опитах се да обобщавам с цитати това, което той ни казва”.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг.

" Направих си труда да видя къде Зеленски се е присъединил по интернет и е признат да изкаже позициите си - в Съединени американски щати, Канада, Франция, Англия, Гърция, Белгия, Южна Корея и тн. В същото време три-четири дни Кулеба е в българския парламент. Депутатите се занимаха през днешния ден с всичко друго, само че не и с належащото за българите и за интернационалната общност. Той стоеше в коридора, само че те не го одобриха в залата, не одобриха нашето искане да влезе да приказва пред депутатите ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Според водача на ГЕРБ всички рецензии, отправени по-рано от първия посланик на Украйна, са ориентирани непосредствено към Кирил Петков. " Той назовава нашия министър председател двуличник ", съобщи Борисов, цитирайки изявлението на Кулеба, че " даването на каски и бронежилетки е лицемерна поддръжка ".

" Г-н Петков споделя, че не знаят дали да минат през алените линии на съдружните сътрудници. Но има хора, които умират в резултат на тези чуденици. Това го споделя Кулеба в коридора на Народното събрание. Петков споделя, че би трябвало да имаме единна позиция, съгласно премиера е време да загърбим политическото говорене и алените линии, и ултиматумите. И аз задавам въпрос, за какво през днешния ден не влезе в Народното събрание нито едно решение - нито на Политическа партия, нито на Демократична България, нито на ГЕРБ ", попито Борисов.

" Христо Иванов, който беше именуван безгръбначен и приведен от трибуната, сподели, че няма да приемем последното натикване на тази тематика. Ама по какъв начин по този начин, няма да приемаш, господин Иванов, то е реалност ", уточни Борисов. Той съобщи, че в това време тези хубавци депутатите си гласоподаваха 10 дни ваканции. Отидоха да си почиват със скъпи, платени от данъкоплатците нови БМВ, 7-ма серия, към този момент и джипките не им харесват, сподели Борисов.

Аз бях първият, който назова Путин агресор, тъй като той нахлу в непозната страна с танкове и оръжия, и ракети и убива хора, има жертви, съобщи Бойко Борисов.

Вие мигате с мигличките там, скрити зад тила на Кулеба, и ходите да хвърляте алена багра. Защо се унижавате? Изброих всички демократични страни, които към този момент са дали помощ, в това число нашите съседи. Г-жа Нинова е доста по-мъж. Тя е споделила, че няма да се подпише за Украйна, та в случай че ще да я сменят. Докато Христо Иванов търси съдружни препоръки.

ГЕРБ от една година не е в ръководството, не се сменят мантинели, не се вършат поправки на пътя, а след зимата се отварят дупки. От 30-40 години не се вършат пътища, а ние ги ремонтираме, мостове и комплицирани градежи за десетки милиони сме ремонтирали. А тези Рашков, Денков? Те са на една година министри, съобщи още Борисов.

Има новости и по офшорките, сподели още той.

Павилникът на Народно събрание е закон и Лорер би трябвало да ни даде контракта за електрическите коли за 40 хиляди евро. Но той не ни го даде. Този контракт е нарушаване на европейските правила.

11 офшорки с името Gemcorps има на Кайманските острови. Компанията е на загуба в последните две-три години, по данни от Англия. Всичко минава на Кайманите и ние не можем да проследим капиталите. Те могат да прибавят още тематики към меморандума без да подписват никакви спомагателни контракти. Откога писмото за желание основава права, попитаха от ГЕРБ. Тези хора нямат никакъв опит с енергетика. По какъв метод те ще образоват наши хора в организацията за нуклеарно контролиране и ще имат достъп до класифицирана информация, питат от ГЕРБ. Борисов посочи, че арбитражът по този контракт е в Париж.

Георг Георгиев посочи, че хората в България едвам си заплащат сметките.

Петков си мисли, че ние пускаме графично наличие, с цел да го тролим, само че ние демонстрираме една доста симплифицирана графика, с цел да покажем по какъв начин наподобяват цените на горивата у нас и в чужбина. А в България и още една страна от Европейски Съюз дизелът е по-скъп, в сравнение с в другите страни, съобщи Георгиев.

Цените нарастват като Великденски козунак, бухват, акцентира Борисов.

Лобизъм и корупция, това има сега. Тези думички разказват и пакетират ръководството на господин Просто Петков, съобщи Георг Георгиев.

Единственото, което ги крепи, е далаверата. Ще се крепят, до момента в който свършат законите за зелени и солари. След това да му мислят идващите, да му мисли народа. Безумно изхарчени пари и нищо против тях, съобщи Борисов.

Грабят ви, крадат ви, обърна се Борисов към хората. Какво е това механически средства, които ще даваме на Украйна. Или защитни. То и кондомите са защитни средства, съобщи Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР