Повишената терористична активност в Сирия е от полза за САЩ.Това

...
Повишената терористична активност в Сирия е от полза за САЩ.Това
Коментари Харесай

Русия захапа САЩ, тероризмът в Сирия бил в тяхна полза

Повишената терористична интензивност в Сирия е от изгода за Съединени американски щати .Това оповестиха от съветското военно министерство, представени от съветските медии.

Говорител на съветското военно ведомство съобщи пред кореспонденти, че с цел да продължи своето " нелегално " военно наличие в Сирия, Вашингтон се възползвал от терористични разстройства на продължаващите старания за определяне на политическа непоклатимост в страната след години война.

" С дейностите си терористите нарушават процеса на социално-икономическо възобновяване на Сирия и установяването на връзки сред локалните арабски племена и Дамаск. Подобна обстановка най-вече е от изгода за Съединени американски щати и им разрешава да оправдаят наличието си в източната част на страната ", посочи представителят, който също по този начин повтори изказванията на Москва, че екстремистите не престават да минават образование в окупираните от Съединени американски щати региони в Сирия.

Припомняме, че през вчерашния ден в Сирия беше взривен значим газопровод, пресичащ Близкия изток, като държавното управление в Дамаск дефинира детонацията за терористична офанзива.

От своя страна Съединени американски щати заподозряха, че саботажът е дело на терористите от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ).

Взривът остави цяла Сирия без електричество за някакво време.
 Сирия разгласи за тероризъм гърмежа на газопровода
Сирия разгласи за тероризъм гърмежа на газопровода

Взривът остави през днешния ден цяла Сирия без електричество
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР