Повишавайки своята вибрация, ще можете да постигнете в живота си

...
Повишавайки своята вибрация, ще можете да постигнете в живота си
Коментари Харесай

Езотерика: Как да повишите своите вибрации за да постигате всичко, което желаете

 vibraciya Повишавайки своята осцилация, ще можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек  със слаба осцилация е уязвим и е кадърен на прекомерно малко неща, той живее с непрекъснато възприятие на незадоволство и отчаяние. Ако сте задоволително смели с цел да измененията метода си на живот, да измененията живота си към по-добро, ще би трябвало да   спазвате 10 златни правила, които ще усилят личната ви сила. И по този начин:

1. Контролирайте мислите си!

Ежедневните ни мисли основават нашата действителност. Не става дума  да  следите всяка мисъл, която се появява в  мозъка ви. Това може да ви подлуди. Просто би трябвало да си наложите да се отказвате от отрицателните мисли. На пръв взор това наподобява невъзможна задача. Но с течение на времето  ще разберете, че това не е толкоз мъчно, вие ще научите  мозъка си да филтрира личните си мисли. Научете се да   виждате не проблемите, а методите за  решаването им. Колкото повече мислите за положително, толкоз повече  повишавате вибрациите си.

2. Говорете единствено за това, за което Вие желаете!

Много постоянно хората с проблеми в персоналния си живот, виждайки влюбена двойка,  въздъхват и  споделят нещо като: „ Ето – те са щастливи, а аз не! “ Стоп!  Такъв метод на мислене единствено утежнява ситуацията ви, и по този метод единствено понижавате своята лична осцилация. Следващият път си  кажете нещо такова: „ Радвам се за тази двойка, аз съм сигурен, че в близко бъдеще  също ще  срещна ориста си “.  Същото би трябвало да казвате и за парите, не би трябвало да казвате на всички, че имате проблеми във финансов проект, по този начин единствено влошавате така и така комплицираната обстановка. Научете се да говорите за благоденствие, благополучие и пари, а не да   разказвате на  всички вашите неуспехи!

3. Изберете си кръг от другари!

Старайте се да не поддържате връзка с песимистични, мрачни и отрицателно настроени хора, тази категория хора нормално е с доста ниско равнище на вибрациите и може единствено да ви навреди.

4. Спрете най-малко за известно време да  мислите и да размишлявате изобщо!

Това е най-добре да се прави измежду природата, или някъде в безшумно място извън  града. Концентрирайте вниманието си върху спокойствието и тишината. Това е най-хубавият метод да изчистите мозъка си и да повишите  личната си осцилация. Ако сте доста ангажиран човек и не можете да си позволите скоро да си починете, слушайте  спокойна и релаксираща музика.

5. Общувайте със съидейници!

Прекарвайте повече време с хора, които споделят вашите ползи и занимания. Например, в случай че решите да станете публицист,  присъединете се към някой книжовен кръг. Повярвайте, по този начин освен ще подобрите личните си умения, само че също по този начин доста ще повишите вашата осцилация. Научно е потвърдено, че разговорът със съидейници удължава живота приблизително с 5 години.

6. Давайте колкото се може повече!

Това  може да бъде всичко: пари, време, или просто нещо, което от дълго време не сте  употребявали. Давайки, ние получаваме два пъти повече. Помагайте на другите, и другите ще ви дойдат на помощ.

7. Постъпвайте с хората по този начин, както бихте желали те да постъпват с вас!

Преди да се ядосате и да се обидите на някой, помислете дали си коства това. Има моменти, когато е по-добре и по-лесно да се елементарни. Колкото по-добре се отнасяте към другите, толкоз по-добри хора ще  срещате в живота си.

8. Гледайте колкото се може по-малко телевизия!

Малко хора са наясно, че  малкия екран от ден на ден се трансформира в източник на негативизъм. Колкото повече слушате и гледате стратегии за болежка, принуждение и беднотия, толкоз повече намалявате личната си осцилация. Вашето подсъзнание привиква към отрицателни мисли и стартира да ги привлича  като магнит в живота ви.

9. Не забравяйте за оптимизма!

Това може да се окаже най-трудното за вас,  мъчно е човек да остава  положителен, когато всичко в близост се разрушава и нищо не се получава, само че колкото и  парадоксално да звучи, в такива моменти е належащо да оставате  положително настроени. Когато се смеете и с лекост се отнасяте към някоя обстановка, вашата осцилация се усилва фрапантно, а колкото по-висока е  вашата осцилация, толкоз по-бързо си потеглят проблемите. Положителните мисли притеглят положителни и приятни хора, а  приятните диалози са ключът към по-добро въодушевление.

10. Настроение!

Това е главното предписание, което ще ви помогне  постоянно да  поддържате  своята собствена  осцилация на високо равнище. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете и започнете да мислите за положителното, съзнателно  променяйте настроението си. Колкото по-добре се чувствате, в толкоз по-интересен и благополучен ще се трансформира вашият живот!

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР