Повишаването на размера на наказанията не води до намаляване на

...
Повишаването на размера на наказанията не води до намаляване на
Коментари Харесай

Ще имат ли ефект по-суровите наказания за намаляване на войната по пътищата?

Повишаването на размера на наказванията не води до понижаване на престъпността. Това го знае всеки експерт по наказателно право.
Това съобщи в ефира на предаването на " Тази заран " по bTV проф. Пламен Панайотов, учител по право и някогашен вицепремиер в държавното управление на Сакскобургготски, във връзка ограниченията и наказванията поради войната по пътищата.
Припомняме, че нови и доста по-строги санкции за пияни и/или дрогирани водачи, които са умъртвили хора в злополука на пътя или са провокирали злополука, предложи по-рано през май основният прокурор Иван Гешев.
Стана ясно, че обвинител номер едно е указал на прокуратурата да постанова запор и да лишава моторни транспортни средства при случаи на произшествия, за които може да се търси обвиняване за умишлени дейности и има досъдебно произвеждане в тази тенденция. Какви са подробните оферти, припомнете си в този материал.
Статистиката в последно време сочи, че има растеж на младежите у нас, които използват опиати, разяснява още проф. Панайотов. По думите му щом има статистика, че от ден на ден хора използват опиати, това значи, че имаме растеж на същинския наркотрафик, безапелационен е специалистът.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР