„Повишаване на доходите на българите – граждани на Европейския съюз“

...
„Повишаване на доходите на българите – граждани на Европейския съюз“
Коментари Харесай

Повишаването на доходите ще обсъждат в Стара Загора

„ Повишаване на приходите на българите – жители на Европейския съюз “ е тематиката на спорен конгрес, който провеждат през днешния ден в Стара Загора фондациите „ Петър Дертлиев “ и „ Фридрих Еберт “. Участие в него ще вземат депутати, синдикалисти, представители на бизнеса и неправителствени бранш.
Ще бъде изработен разбор на положението на приходите в България. Ще се обсъдят средствата и формата за обезпечени приходи за всеки жител, които да му обезпечат дом, храна, облекло, обучение, опазване на здравето. Дискусия ще разиска насърчаването на вложенията в областта на производството; рестартирането на развиването на дребния и междинния бизнес и опциите за повишение на приходите, цялостната претовареност и ценовата непоклатимост в България.
В началото на тази година от Териториалното статистическо бюро Югоизток оповестиха, че междинната брутна месечна заплата в област Стара Загора за януари 2018 година е 1 018 лева, за февруари - 1 019 лева и за март - 1 119 лв.. В съпоставяне с останалите области на страната, Стара Загора е на трето място по индикатора междинна работна заплата, след областите София(столица) (1 456 лева.) и София (1 074 лева.).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР