Повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti се докосна до

...
Повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti се докосна до
Коментари Харесай

Пловдивчанка на яхт партито на Долче и Габана в езерото Комо

Повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti се докосна до лимитирана сбирка на международния фешън колос "Долче и Габана ". Уникалните по рода си тоалети и аксесоари бяха показани на първокласната яхта "Патриа " във връзка дните на Алта Гьойелерия, Алта Мода и Алта Сарториа.

Тя бе позиционирана в именитото езеро Комо на ръка разстояние от Вила Олмо. Пловдивчанката, която учи в едно от най-елитните образователни заведения за мода, а точно в Istituto Marangoni в Милано, бе на изключителното събитие в компанията на своя другарка.



Докато пазариха и се любуваха на приказната панорама, двете хубавици се освежиха със особено за стилното празненство коктейли.



Един от най-хубавите питейни заведения в света Dolce&Gabbana Martini Bar, бил ситуиран на втория етаж на първокласната лодка, а екзотичните коктейли, които се предложили на събитието на Долче и Габана не можело да се опитат в никой различен бар от веригата, даже и в този в Милано.



Чаровната Таня показа пред Trafficnews.bg, че специфичната сбирка Love Como се прави единствено един път на 10 години и то постоянно на тази яхта. Изложените тоалети можели да се закупят единствено на място и ги нямало в нито един от магазините на Долче и Габана по света.

Известна с съвършения си жанр на обличане и афинитет към модата, Tania Tettamanti не съумя да устои на приказните тоалети и се снабди с 2 фешън допълнения към дрешника си - блуза и чанта от лимитираната сбирка.



Италианските гении на модата - Стефано Габана и Доменико Долче обичайно събраха видни персони, само че не на първите редове в публиката, а на спонтанен подиум. Заобиколени от превъзходната природа, с която се слави езерото, към античния шадраван се събраха едни от най-големите имена в света на модата и правилни почитатели на марката.

Шоуто бе намерено от племенницата на принцеса Даяна - лейди Кети Спенсър. Последваха Ашли Греъм, Хелена Кристенсен, Наоми Кембъл и доста други.



Сред моделите бе и Мей Мъск - известна ценителка на модата и майка на ексцентричния милиардер Илон Мъск, който също беше измежду гостите на шоуто.



67-годишната Мей излезе облечена в мека зелена рокля, украсена с пера и с цветна рокля. Според Доменико Долче главният източник на ентусиазъм за всяка рокля е точно самата околност - езерото Комо.

Оттук идват красивите пейзажи изобразени върху роклите, цветята с големи тиари и добре подбраните цветови гами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР