Поведението ни трябва да бъде адекватно към обстановката. Към този

...
Поведението ни трябва да бъде адекватно към обстановката. Към този
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: COVID-19 не се съобразява дали е топло или студено

Поведението ни би трябвало да бъде съответно към ситуацията. Към този вирус не би трябвало да подхождаме по този начин, като че ли го познаваме. Този вирус е нов и е заразил над 200 страни и той не се преценява дали е топло или студено. Това съобщи в утринния блок на bTV пулмологът доктор Александър Симидчиев.

,,Най-големия клъстер у нас през вчерашния ден беше в София. Вирусът си е разполагаем в общността и би трябвало да се съобразяваме с него. Ето за какво приписвам такова значение на ограниченията, които би трябвало да бъдат самостоятелно прилагани от всеки един от нас'', добави той.

По думите му няма значение коя кръвна група е даден човек, защото всеки може да се болести с вируса, в случай че не съблюдава нужното държание.

Акад. доктор Петрунов разкри хората с кои кръвни групи карат по-тежко ковид

В умозаключение доктор Симидчиев уточни, че сега има към 130 кандидат-ваксини против COVID-19, само че акцентира, че никой не може да каже до каква степен ефикасни ще бъдат те.

За сметка на това ограниченията на физическо разграничаване и висока персонална хигиена правят чудесна работа, подсети най-после той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР