Поведението на властта, гузното гледане между краката, пред очите на

...
Поведението на властта, гузното гледане между краката, пред очите на
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Срам е да гледаме гузно в краката си пред посланиците

„ Поведението на властта, гузното гледане сред краката, пред очите на всеки един от тези посланици е позор за страната ни. Да изглеждаме толкоз тъпо пред който и да е дипломат, изключително на наши съдружници, е много унизително за България “, разяснява. Това съобщи пред БНР политическият анализатор и пиар специалист Арман Бабикян в коментар за двата огромни абсурда от последните дни – казусът с мистериозното отравяне на предприемача Емилиян Гебрев и преводите на огромни суми от Венецуела към българска банка.
 60 млн. евро от Венецуела са преведени на сметката на български юрист  Прокуратурата проверява отравянето на Гебрев като опит за ликвидиране  Милиони на Мадуро засечени в българска банка след сигнал от Съединени американски щати
„ Не знам по какъв начин е чиста банката. Не знам кой ревизира генезис над 30 хиляди лева, откакто скромна сума от 60 млн. евро е останала, а другите явно към този момент са изнесени и изпрани. Но ние научаваме това от американския дипломат, не от нашите служби. Това, че някой е натровен в България преди три години, ние през днешния ден научаваме от английския дипломат. Ние сме незнаеща страна “, сподели Бабикян.

" Изглеждаме като Незнайко в страната на чудесат ", добави той.

„ Единият отговор е „ Иванчо, ти си тъп “ и не можеш да си съответен нито като съдружник, нито като система за банкова сигурност, нито като система за национална сигурност. Другият отговор обаче е по-лош – „ Иванчо, ти си неприятен – ти знаеш за всичко това, прикриваш всичко това, ти си виновен за всичко това, ти персонално имаш общо с всичко това и по тази причина си мълчал (...) Продължаваме да се държим като държавица, плахо оглеждаща се сред Изтока и Запада, установи още пиар специалистът.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР