Поведението на Възраждане“ е част от координираните атаки срещу парламентарната

...
Поведението на Възраждане“ е част от координираните атаки срещу парламентарната
Коментари Харесай

ПП-ДБ установи: Има странен путински синхрон между президента, „Възраждане“, Гешев и службите


Поведението на „ Възраждане “ е част от координираните офанзиви против парламентарната република, които се случват в последните дни. Това разгласи в изказване в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Ефективният метод за опълчване на тези офанзиви е сформиране на постоянно държавно управление, стана ясно от неговите думи.

Ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите и през днешния ден ще работим България да има едно демократично работещо постоянно държавно управление “, съобщи Петков.

Депутатът Явор Божанков прочете в коридорите декларацията, която не съумя да приключи в пленарна зала и която стана причина за конфликта с пропутинската партия на Костадинов. В нея той упреква „ Възраждане “, че работи в „ чудноват синхрон с президента, службите, служебния кабинет и основния прокурор в полза на Путин “. А „ задачата е да не се сформира държавно управление “.

Това е опит да бъде осуетен вторият мандат, който по Конституция, по волята на народа и по силата на извършените избори дава втория мандат на нас. „ Възраждане “ се пробват в синхрон с други сили и с непозната логистика да осуетят конструиране на постоянно държавно управление в България, в това число като заплашват с физическа разпра, навлизане в Народното събрание и прелом “, прочете Божанков.

Припомняме, че Явор Божанков в предходния парламент беше част от парламентарната група на Българска социалистическа партия, само че бе пропъден поради антипутинската си и проукраинска позиция – „ провинения “, които партията на Корнелия Нинова не можа да преглътне.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР