Поведението на Тръмп на пресконференцията в Хелзинки далече надхвърля рамките

...
Поведението на Тръмп на пресконференцията в Хелзинки далече надхвърля рамките
Коментари Харесай

Тръмп е изцяло под контрола на Путин, той е предател, обяви бивш директор на ЦРУ

Поведението на Тръмп на конференцията в Хелзинки надалеч надвишава рамките на изключително тежките закононарушения. Това беше изменничество, това написа в " Туитър " някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренан.

Изявлението му е във връзка изявленията на президента Съединени американски щати, след срещата с неговия съветски сътрудник Владимир Путин. Бренан засяга изказванията на Тръмп, че не има вяра Русия да се е месила в американските избори от 2016 година

" Изказванията на Тръмп бяха освен идиотски, той е напълно под контрола на Путин. Къде сте, патриоти републиканци? ", приключва туита на Бренан, който беше на чело на Централно разузнавателно управление на САЩ от 2013 до 2017 година.

" Тръмп призна своето проваляне пред Путин ", пък разгласи пред Си Ен Ен някогашният шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати Джеймс Клапър. За сенаторът републиканец Линдзи Греъм, в Хелзинки Тръмп е изпратил на Москва сигнал за уязвимост, предава " Ройтерс ".

" Това бе пропусната опция от президента Тръмп да стовари върху Русия отговорността за намесата в изборите през 2016 година.. Отговорът, даден от Тръмп, ще бъде сметнат от Русия за знак за уязвимост и ще сътвори повече проблеми, в сравнение с взема решение ", уточни той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР