Поведението на руския президент Владимир Путин изглежда истерично и недобре

...
Поведението на руския президент Владимир Путин изглежда истерично и недобре
Коментари Харесай

Бивш шеф на ДАНС: Путин се чувства притиснат в ъгъла, търси решение истерично - Свят

Поведението на съветския президент Владимир Путин наподобява истерично и недобре премислено. Той се усеща притиснат в ъгъла и под паника търси решения, разяснява някогашният вътрешен министър и началник на ДАНС Цветлин Йовчев. 

Според него, в случай че Путин не види излаз да излезе от тази обстановка, напрежението ще ескалира. Йовчев акцентира, че даже проправителствените съветски медии към този момент подлагат на критика мобилизацията. 

„ Ако изходим от упованията за рационално държание, не би трябвало да се употребява нуклеарно оръжие от страна на Русия. Това е една опасност, която цели да понижи помощта на европейските страни и Съединени американски щати към Украйна. И да подаде ясни сигнали вътре в Русия ”, изясни някогашният вътрешен министър.

Политическата рецесия е факторът, който в най-голяма степен усилва риска от всички закани, счита някогашният вътрешен министър. Според него страната не е съответна и не е в положение да приложи нужните ограничения за отбрана на националната сигурност.

„ Показваме некадърност да се оправяме с рецесиите, съобщи още Цветлин Йовчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР