Поведението на Радев е на човек, който не е предложил

...
Поведението на Радев е на човек, който не е предложил
Коментари Харесай

Психолог: Радев говори неща, които създават разнобой

Поведението на Радев е на човек, който не е предложил нищо съответно Не можеш да заставаш и да приказваш неща, които основават разнобой и с изключение на всичко друго, да не предложиш нито една самодейност.
Това съобщи пред bTV психологът Росен Йорданов.

" В обстановка на огромна опасност има два вида адаптивни реакции. Едната е типичната реакция на отказване, а другата – основаване на тайни теории ", разяснява Йорданов.

Много по-лесно е да знаете, че някой със обствена воля и човешки разсъдък е основал нещо, което въздейства на всички, в сравнение с, да си дадеш сметка, че променливите, които можеш да контролираш, са малко, изясни още Йорданов.

" Трябва да е ясно, че в сериозна обстановка няма правилни отговори. Който одобри концепцията или наподобява като човек, който знае какво прави, той не споделя истината “, разяснява още той.

Психологът Росен Йорданов означи, че в миг на рецесия би трябвало да следваме един модел на държание. Според него ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски съумява да приказва със угриженост, което е изключително значимо, тъй като внася убеденост и непоклатимост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР