Поведението на президента Румен Радев не е удобно на ГЕРБ

...
Поведението на президента Румен Радев не е удобно на ГЕРБ
Коментари Харесай

Калоян Паргов: ГЕРБ искат Радев да е тих, поведението му не им е удобно

Поведението на президента Румен Радев не е комфортно на ГЕРБ и на ръководещите. Те считат, че неговата персона би трябвало да е тиха. Росен Плевнелиев обезличи институцията. Това разяснява в предаването " Беновска пита " по Канал 3 Калоян Паргов от Българска социалистическа партия.

" Проектите Бургас-Александруполис, АЕЦ " Белене " и " Южен поток " са провалени. За какво да пристигна Путин в България. Винаги всички вини са приписвани на Българска социалистическа партия. Какво прави ГЕРБ като независима и единствена партия, по какъв начин предлага да стоплим връзките с Русия ", добави Паргов.
" Едва ли по това може да мерим Нинова и Борисов. Формулирах една теза, че военнополитическите връзки със Съединени американски щати не трябва да пречат на икономическите, културните и религиозните с Русия. Аз виждам, че тази теза добре се възприема и от американска, и от съветска страна. България би трябвало ясно да си обясни какво е мястото на политиката в връзките й с Русия и до каква степен и до каква степен ", добави Калоян Паргов.
" Това е въпросният баланс. Много неща, които се случват на Балканите се приписват на геополитическото опълчване сред Съединени американски щати и Русия. Има огромна доза истина в това ", сподели Паргов.
Реакцията на президента Радев, че не е знаел за срещата на Борисов с Ердоган и представителите на върха на Европейски Съюз, Паргов разяснява по този начин: " Надупването потегли от премиера Борисов. Президентът заби топката, министър председателят я върна. Държавата се ръководи като тенис на корт. Срещата с Турция е нужна и би трябвало да се приготви усърдно ".
Относно ЧЕЗ Паргов съобщи: Разликата сред ЧЕЗ и " Техноимпекс " е, че договорката за ЧЕЗ засяха 1/3 от електроенергийната система, второто по величина дружество след ЕСО, което има отношение към националната сигурност. Българска социалистическа партия желае страната да се върне в това ЕРП. Връщането на страната в стопанската система е теза на Българска социалистическа партия. А страната се чуди какво става и коя е Гинка ", сподели още Калоян Паргов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР