Поведението на половинката ви се е променило напоследък и няма

...
Поведението на половинката ви се е променило напоследък и няма
Коментари Харесай

Това са знаците, че той иска да се среща и с други жени

Поведението на половинката ви се е трансформирало в последно време и няма по какъв начин да не забележите особеното му поведение. Започнал е да ви кара да се чудите какво се случва, какво има. Първото, което ви хрумва е, че ви изневерява. Това не е наложително. Възможно е просто концепцията да се среща с други да е превзела съзнанието му. Ето кои са признаците за това:

Очите на колегата ви шарят доста повече от нормално
В мъжката природа е да се оглеждат в близост и да се впечатляват от женската хубост и сексапил. Почти всички мъже го вършат с дребни изключения. Затова оглеждането не всеки път е наложителен симптом на подсъзнателни мисли, само че в случай че забележите, че той се оглежда доста повече, това несъмнено е сигнал.

Разпитва ви коя жена смятате за привлекателна
Възможно е сътрудникът ви да се интересува от мнението ви, с цел да ви подразни, да ви накара да ревнувате, да ви подскаже, че си мечтае за тройка или просто не може да се стърпи да свери часовника си с вашия по отношение на визиите за хубост. Каквато и да е повода, той несъмнено мисли за други дами.

Партньорът ви флиртува
Флиртът е най-древният метод да подскажеш желанията си и половата си сила на другия. Ако сътрудникът ви е почнал да флиртува настойчиво без ваше наличие, само че и когато вие сте там, това е очевиден симптом, че има планове към други дами.

Той ненадейно се интересува от външния си тип
Когато сътрудникът ви е бил обхванат единствено от вас и е бил сигурен в любовта си към вас, както и във вашата към него, е доста евентуално да се е поотпуснал и да е изгубил форма. Този феномен се случва при доста двойки. Ако обаче забелязвате, че е почнал още веднъж да се грижи за външния си тип и облеклата си, изключително бельото си, това е симптом, че желае да се среща с други или към този момент го прави.

Партньорът ви излиза от ден на ден без вас
Мъж, който избира да излиза повече без вас, в сравнение с преди, несъмнено има планове да се среща с други дами. Има възможност някоя избрана жена да е привлякла вниманието му и той да е насочил силата си към това да ѝ направи усещане. Затова той избира да излиза без вас, а повече с другари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР