Поведението на Мария Цънцарова рано сутрин на диванчето е някаква

...
Поведението на Мария Цънцарова рано сутрин на диванчето е някаква
Коментари Харесай

Цънцарова пламна червена от срам от снимка в ефира на БТВ

Поведението на Мария Цънцарова рано заран на диванчето е някаква объркана алтернатива за феновете.

Сериозен и принципен публицист ли го играе тя или е решила да минава в тима на разлигавените кифли?

Колегите й с нищо не й оказват помощ да си резервира имиджа и даже пробват да я показват в още по-разхайтена светлина пред цяла България.

Пепи Бакърджиев я тикна в дълбокото тази заран и тя почервеня от позор.

„ Мария, искаш ли да ти покажа голи мъже? “, с този въпрос спортният публицист Пепи Бакърджиев стресна водещата на утринния блок на bTV Мария Цънцарова. Тя щеше да потъне в земята от позор, предусещайки по какъв начин се задава следващия гаф на диванчето в „ Тази заран “.

„ Те са полуголи, господин продуцент “, провикна се към апаратната Пепи, с цел да успокои екипа, че всичко, което ще демонстрира е изцяло в реда на нещата. Така си беше – ставаше въпрос за кантара преди огромната церемония на братя Пулеви в Съединени американски щати, което малкия екран ще предава директно.

„ Винаги съм желала да видя голи мъже, изключително когато ти ми ги показваш “, отвърна Цънцарова след къса пауза и се загледа по какъв начин Кубрат, Тервел и техните противници финално ревизират категорията си, преди да премерят сили на кръга.

От четиримата бойци Цънцарова обърна внимание единствено на Тервел Пулев, като разяснява, че той явна е в най-хубава форма, най-малко естетически.

За обща изненада се оказа, че Цънцарова има и предходен опит с боксьори. Водещата първо сподели, че има фотография с Кличко, като не беше сигурна с кой тъкмо – Виталий или Владимир. След това обаче тя се сети сама, че се е объркала.

Бившият боксьор, който Мария е интервюирала, се оказа не различен, а съветският колос Николай Валуев. Цънцарова откри и фотография от това изявление, която наподобява в действителност като куриоз като се сравнят размерите им.

Снимките, които сподели Пепи вижте във Vihrogon.bg! 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР