Поведението на лидера на Има такъв народ Слави Трифонов все

...
Поведението на лидера на Има такъв народ Слави Трифонов все
Коментари Харесай

Хаджигенов: Вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем

" Поведението на водача на " ИТН " Слави Трифонов от ден на ден припомня на това на Бойко Борисов. Ако искаш да си сериозен политик обаче, не постъпваш по този метод. "

Така Николай Хаджигенов от обединението " Изправи се! Мутри, вън " разяснява пред " Хоризонт " на БНР решението на Трифонов да отдръпна кандидатурата на Николай Василев за министър председател и да предложи нов състав на вероятно бъдещо държавно управление:

“Ще има ново 20, което е като остарялото 20! Сега вождът ни е ядосан - подобен прелестен кабинетен кабинет ни е събрал, пък ние не го щем! За страдание приликите с държанието, политическото, на Борисов стават все по-видими. Още една аналогия с държанието на Борисов - все някой различен му е отговорен. Извинете, това не се прави по този начин и не би трябвало да е по този начин! Защото ние към този момент имахме един деспот, втори подобен няма да допуснем”.

От " Демократична България " отхвърлиха коментар за обрата в позицията на Трифонов. Пред " Хоризонт " Христо Иванов съобщи, че ще изчакат да чуят новите оферти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР