Поведението на ГЕРБ може да бъде оценено като последователно и

...
Поведението на ГЕРБ може да бъде оценено като последователно и
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Ние показваме модел на поведение, което е морално

Поведението на ГЕРБ може да бъде оценено като поредно и политически правилно, съобщи в предаването " Още от деня " ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Тя посочи, че за разлика от останалите партии, чиито членове са били забъркани в свадите за закупуване на парцели на занижени цени, членовете на ГЕРБ са напуснали висшите си длъжности.
Даниела Дариткова, ръководител на ПГ ГЕРБ: За разлика от нас, всички останали се държат за политическото статукво, без значение какво се случва, въпреки, че имаме забъркани и от други партии.
Според нея смисълът на напускането на постове е да се даде опция да се създадат справедливи инспекции на данните и изявленията.
Даниела Дариткова, ръководител на ПГ ГЕРБ: Защо всички се нахвърлят на ГЕРБ, а са по този начин толерантни към останалите партии. Ние настояваме стандартите към всички да са идентични.
Дариткова счита, че основания проблем за партията може да се почисти посредством разговор и съобщи, че подобен в партията се води.
Даниела Дариткова, ръководител на ПГ ГЕРБ: Достатъчно интелигентни сме и се разбираме. Спорове има война - никога.
Председателката на парламентарната група сподели още в предаването, че ГЕРБ не са обсъждали въпроса за доверието в управлението на антикорупционната комисия и ще го създадат, откакто се срещнат с резултатите от инспекцията против нейния ръководител Пламен Георгиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР