Поведението на част от парламентарните групи са извън всякакви цивилизовани

...
Поведението на част от парламентарните групи са извън всякакви цивилизовани
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Коалицията не купува депутати

Поведението на част от парламентарните групи са отвън всевъзможни цивилизовани рамки. В момента е извънредно с напрежение сега, тъй като България е на един кръстопът и ще би трябвало да изберем накъде да поемем – към Запада или към Евразия. Това сподели Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в предаването „ Говори в този момент “ по Българска национална телевизия.

За Има Такъв Народ Мирчев сподели, че е задействан избран проект, зад който се усеща дългата ръка на Движение за права и свободи и подземния свят, защото ръководещите са блъснали една от най-големите „ хранилки “.

Коалицията не купува депутати, безапелационен бе Мирчев. Оказва се обаче напън върху напусналите Има Такъв Народ депутати от страна на управлението, съобщи той.

Дори да бъдат събрани 121 гласа за болшинство, това няма да реши проблемите в държавното управление, счита Ивайло Мирчев.

Той разяснява и позицията на президента Радев по тематиката „ Македония “. „ Не мисля, че тематиката би трябвало да бъде употребена по този метод, искрено популистки. И освен от президента “, добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР