Поведението е нашият начин да се представим пред околните, да

...
Поведението е нашият начин да се представим пред околните, да
Коментари Харесай

Как да бъдете забелязани? Типове поведение, които привличат мъжете най-много

Поведението е нашият метод да се представим пред близките, да притеглим тяхното внимание, да открием любовта или да извоюваме своето място в обществото и работата. Дори да не търсите любовта в този миг, тя може да ви сполети по най-неочаквани способи и отговорно за това ще бъде вашето държание, лъчение, език на тялото. Според Psychology Today, някои видове женско държание имат повече триумфи измежду мъжете в съкровен проект, защото притеглят вниманието и вършат общуването по-лесно и прелестно. Как да се държите, в случай че желаете да спечелите вниманието на някой мъж?

Бъдете ведри и общителни
Повечето мъже избират компанията на дамите да не ги натоварва, а в противен случай, да ги разведрява, диалогът да върви доброволно и без авансово обсъждане какво ще кажете. Колкото по-любезни и усмихнати сте, толкоз повече утвърждение ще получите от мъжка страна.

Смейте се на шегите му
Ако харесвате някой мъж и желаете да спечелите вниманието му, не го карайте да се усеща неудобно като мълчите или се мръщите на шегите му. Смейте се, отпуснете се, забавлявайте се, с цел да може обектът на интереса ви да долови вашите сигнали. Мъжете обичат да се усещат занимателни в женско наличие.

Отмятайте косите си
Косата е едно от най-силните женски оръжия. Нейното придвижване, ароматът ѝ, притеглят мъжете. По тази причина множеството мъже харесват и избират дами с дълга коса. Тя е диаметралност на мъжката прическа и има своя сексапил в очите на представителите на мощния пол.

Покажете позитивната си страна
Обикновено мъжете се влюбват в една жена, когато тя е положително настроена като цяло. Ако тя се смее, демонстрира искрите в погледа си, не се оплаква и не подлага на критика непрекъснато, тя автоматизирано се трансформира в привлекателен обект за мъжкото внимание.

Не правете прекомерно скъпи покупки в негово наличие
Един от най-разпространените мъжки страхове е да не попаднат на златотърсачка, която да харчи безмилостно извоюваното от мъжа. Наистина съществуват доста такива дами и в случай че вие не сте от тях, постарайте се да го покажете, с цел да не остане с неверно усещане за вас индивидът, с който се срещате или харесвате.

Проявете интерес
Една от най-хубавите тактики да заявите интереса си към някой мъж е като на първо време покажете интерес към всичко, което прави и харесва. Задавайте въпроси, само че без да задълбавате прекомерно доста в персоналното. Ще пристигна време и за това. Говорете за заниманията му, интересувайте се от работата му, от това какво обича да прави в свободното време. Дори да става дума за неща, които са далечни за вас, не бързайте да отхвърляте и критикувате ползите му. Бъдете дипломатични.

Имитирайте го
Според специалисти по езика на тялото, хората подсъзнателно стартират да харесват някого, който прилича ненатрапчиво тяхното държание. Позите на тялото, интонацията, методът, по който се смее – можете да се опитате да се доближите до неговата жестова система, с цел да усети той на подсъзнателно равнище, че вие сте привлечена.

Бъдете почтени
Да сте почтени до болежка в доста случаи е ненужно, а и не е подходящо при започване на една връзка и ли в моментите преди да е зародила. Но е значимо да избягвате потъването в неистини, украсяването на случки, тъй като рискувате да ви заловен по всевъзможни способи. Мъжете харесват откровеността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР