Поведение като снощното на Сидеров в БНТ е недопустимо! Категорично

...
Поведение като снощното на Сидеров в БНТ е недопустимо! Категорично
Коментари Харесай

Каракачанов за Сидеров: Грозни сцени, обида за зрителите

" Поведение като снощното на Сидеров в Българска национална телевизия е неприемливо! Категорично стоя в отбрана на националната телевизия. Грозните подиуми са засегнатост както за гостите в студиото, по този начин и за работещите в малкия екран, за цялата журналистическа колегия и за българските фенове ". Това се споделя в позиция на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов във връзка снощното умастие на Сидеров в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия.
" Реакцията на водещата Добрина Чешмеджиева и последвалите дейности от страна на Българска национална телевизия са почтени и аз и Вътрешна македонска революционна организация изрично поддържаме професионализма на публицистите в неуместната обстановка , в която ги сложи един меко казано неустойчив човек ", добавя още Каракачанов.
" Българските публицисти би трябвало да знаят, че се употребяват с публичната поддръжка, с цел да извършват своите отговорности независимо. Когато обаче са подложени на вербална, а в доста случаи и на физическа експанзия, това дава едно чувство за социална незрялост, особено за нации, надалеч от нашите географски ширини ", се споделя още в позицията.
Недопустимите обиди, надменност и демонстрацията, че някой е над закона и над общоприетите правила са откровена засегнатост за българския народ. Ето за какво аз съм уверен, че точно суверенът в лицето на гласоподавателите още веднъж ще даде урок и ще пренебрегва нападателните субекти от политическата сцена. Нека всички дружно да кажем не на порнографията в българската политика ", приканва Красимир Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР