Повечето звезди винаги се доверяват на своите стилисти за това

...
Повечето звезди винаги се доверяват на своите стилисти за това
Коментари Харесай

Какви модели бански „разходиха“ звездите по плажа?

Повечето звезди постоянно се доверяват на своите стилисти за това по какъв начин ще наподобяват на значимо събитие или на улицата в най-небрежния си тип. Важно е. Чудим се обаче дали и на плажа известните персони разчитат още веднъж на експертите или пък се доверяват на личния си усет? Следват ли трендовете при банските костюми това лято, които несъмнено са супер свежи и забавни? Как се снимаха за обществените мрежи и ? Да забележим!

Цял бански 

Никол Шерцингер избра тъкмо подобен за своята отмора. Признаваме, че този модел е шлагер през 2019г. , а певицата е напълно в крайник с стилните трендове за сезона. е извънредно подобаващ избор, тъй като наподобява доста елегантно, изключително в случай че сте в топ форма. А спомагателният акцент (дълбоко деколте, връзки или железен елемент) придава женственост и подчертава извивките на тялото. 
               
на Юли 15, 2019 в 11:19 PDT

С кокетни волани 

Този модел също е измежду модерните това лято. не се поколеба и избра тъкмо него. Има нещо доста сладко и момичешко във кормилата. Те вършат даже най-обикновения бански забавен и впечатляващ. Няма по какъв начин някой да не ви загледа на плажа, в случай че сте избрали тъкмо този модел. 
               
на Юли 20, 2019 в 9:11 PDT

С триъгълно горнище

Класика в жанра . И е настоящ всяка година. Единственото, което го разграничава през годините, е принтът му. се е доверила навръх този модел, с цел да бъде повече от изкусителна на плажа. Имайте поради, че той демонстрира повече от всичко, само че пък е тренди ви-на-ги. Удобен е – елементарен за обличане, а има опция и за контролиране на размера.  
               
на Апр 8, 2019 в 2:59 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР