Повечето знаменитости притежават изключителни тела. За някои от тях това е

...
Повечето знаменитости притежават изключителни тела.
За някои от тях това е
Коментари Харесай

10-те най-ефективни начина за влизане във форма според звездите

Повечето звезди имат изключителни тела.

За някои от тях това е просто ген и метод на хранене, само че други прекарват часове във фитнес залите, с цел да наподобяват безупречно.

Разбира се, зад тези резултати стоят екипи от диетолози и треньори. Ние взехме решение да разберем професионалните секрети за влизане във форма на 10 от звездите с най-големи трансформации. Разберете ги и вие.

1. Не яжте яйца за закуска


Тялото ви се нуждае от прекомерно доста сила, с цел да преработва яйцата заран, тъй като те са с богато наличие на протеини. След няколко часа още веднъж ще сте гладни и бихте протегнали ръка на не чак толкоз потребни храни. Яйцата са добър вид за обедното ви меню. Чанинг Тейтъм се доверява на този принцип и прекарва съвсем по 3 часа във фитнеса, с цел да поддържа фигурата си. Въпреки че е привързан към бързото хранене, той се старае да хапва здравословно през множеството време.

2. Започвайте деня си с чаша топла вода с лимон


Лимоните са богати на ензими и витамин С и усъвършенстват работата на черния дроб. Топлата вода отпуска червата и отстранява нездравословните метаболитни боклуци от тялото. Количеството лимонен сок зависи от тежестта ви. Тази напитка е подобаваща за хора, които нямат проблеми със стомаха. Крис Прат започва деня си по този метод и не приема алкохол в продължение на половин година, с цел да извае тяло на супергерой. Освен това, тренира по 4 часа всеки ден.

3. Пийте смутита вместо плодови сокове

A post shared by Fergie (@fergie) on

Смутито е подхранваща напитка, която ви дава сила за дълго време и контролира равнището на захар в кръвта ви. При смесването на зеленчуци и плодове, се отделят доста скъпи хранителни субстанции, които се усвояват елементарно от тялото. Приемайте смутито постепенно и дъвчете, в случай че е належащо, с цел да избегнете подуването на корема. След раждането, Фърги би трябвало да работи интензивно, с цел да възвърне формата си. Ежедневни кардио извършения, бягане и здравословното хранене ѝ оказват помощ да реализира най-благоприятен резултат.

4. Сменяйте тренировките си на всеки 10 дни

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Ако вършиме едни и същи извършения дълго време, не е неприятно да ги измененията, тъй като мускулите са склонни да се приспособяват към еднотипните интензивности. За най-хубави резултати, променяйте по нещо на всеки 10 дни. Обръщайте внимание на дребните мускулни групи, за по-секси фигура. Бритни Спиърс се завърна на сцената след дълга пауза, а безупречният ѝ външен тип изигра голяма роля за нейния триумф. Тя тренира по 40 минути, 3-4 пъти седмично. Тренировките ѝ се състоят от кардио и разпъване. Тя фрапантно трансформира метода си на хранене.

5. Тренирайте заран

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Много хора избират да упражняват след работа, само че това може да е неверно. Трябва да сведете до най-малко количеството извършения вечер. В противоположен случай ще получите противоположния резултат: мускулният напредък ще се забави поради питателните дефицити. Можете да хапнете единствено един път след вечерна подготовка, а това не е задоволително за растежа на мускулите. Кристина Агилера е образец за отслабващите. Тя не приема нездравословна храна и тича всяка заран, практикува йога и тренира по 5 пъти седмично към 90 минути и то при започване на деня си.

6. Тренирайте интензивно


Интензивните тренировки ускоряват метаболизма. Но наложително преди този момент, би трябвало да се консултирате с доктор, с цел да сте сигурни, че това няма да навреди на вашето здраве. Най-добрите интензивни извършения са спринтовете, скоковете с въже, кросфит или кикбокс. Тези тренировки би трябвало да се вършат заран, на гладен корем – това е идеалният миг за изгаряне на най-упоритите мазнини. За да се трансформира в Тор, Крис Хемсуърт стартира подготовката си половин година преди фотосите. За да си набави мускулна маса, артистът тренира с тежести. Високопротеиновите храни и питиета, както и непреработените въглехидрати са в основата на храненето му.

7. Яжте повече фибри

A post shared by AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) on

Опитайте се да консумирате най-малко по 5 грама фибри на всяко хранене. Това ще забави усвояването на захарта в тялото ви. След бременността си, Айшвария Рай дълго време се пробва да влезе във форма. Все отново съумява да се пребори с тежестта си и да реализира забележителен резултат. Тя не крие режима си на хранене и споделя, че менюто ѝ включва главно риба, зеленчуци, плодове, ориз и ядки. Тя употребява и доста подправки поради способността им да изгарят мазнините.

8. Хранете се здравословно

A post shared by Adele (@adele) on

За страдание, не постоянно намираме време, с цел да си подготвяме висококачествени здравословни ястия. В тези обстановки се доверявайте на готовите храни, които можете да комбинирате с плодове или зеленчуци. Певицата Адел разкри, че фигурата ѝ е резултат от здравословно хранене и постоянни тренировки. Тя трансформира питателните си привички и се пробва да не яде храни, богати на въглехидрати и захар.

9. Правете гимнастика в леглото

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Докато към момента сте в леглото, вдишвайте и издишайте надълбоко, като се пробвате да залепите стомаха си към гръбнака. Не бързайте и дишайте надълбоко. Повторете упражнението най-малко 10-15 пъти. След това стягайте и отпускайте седалищните си мускули. 15 пъти бързо и 15 пъти постепенно. Тези елементарни извършения ще засилят метаболизма ви. Особено, в случай че ги вършиме всяка заран. Джанет Джексън сигурно знае по какъв начин да остане във форма. Тя не е почитател на строгите диети, храни се здравословно, постоянно прави тези извършения в леглото и тренира по 5 дни в седмицата по 45 минути.

10. Не се доверявайте на храни с ниско наличие на мазнини

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Направо елиминирайте тези храни от вашето меню. Опитайте се да не ядете нищо, за което се твърди, че е без захар. Тези храни не съдържат съществени хранителни субстанции и тялото ви ги усвоява доста постепенно. След фотосите на “Дневникът на Бриджит Джоунс ”, Рене Зелуегър се пробва да смъкна всичките качени килограми поради ролята си. Тя се доверява на диетата на Аткинс с ниско наличие на въглехидрати и основава питателните си привички основно на потреблението на протеини. Тя приема дребни порции и пие доста вода. Упражненията ѝ включват тичане, плуване, йога и колоездене.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР