Повечето родители са готови на всичко заради своето дете. Но

...
Повечето родители са готови на всичко заради своето дете. Но
Коментари Харесай

5-годишно момиче всеки ден води слепия си баща до работа и обратно

Повечето родители са подготвени на всичко поради своето дете. Но някои деца демонстрират не по-малко всеотдайност в желанието си да оказват помощ на мама и тате в сложна обстановка.

Нелсън пепе от Филипините работи във плантация, добивайки кокосови орехи. Въпреки че е кьорав, той събира урожая от 60 палми дневно, осигурявайки своето семейство.

5-годишната щерка на Нелсън, Джени, всеки ден води татко си до фермата, а след това го съпровожда до дома. Момичето безусловно се е трансформирала в очите на своя кьорав татко.

Видео, на което Джени води Нелсън през фермата, където работят хората, докосна сърцата на милиони души.

THE QUEST( the blind farmer-laborer)

This is the story of blind man named ''DODONG " together with his 5-year old daughter, at her young age she keeps on helping her father to guides his way to the farm and way back home. Please try to helped them by sharing this video. This is an inspiration to all.

Publiée par Rubylyn Capunes sur Jeudi 9 juin 2016

Представителите на телевизионната компания  ABC-CBN, които разбрали за тази история, даже решили да отделят средства от личния си фонд за лекуването на бащата.

Отвели го в болничното заведение в столицата Манила, където лекарите сложили на Нелсън диагноза с отлепване на ретината и пигментозен ретинит.

Фондът също по този начин съумял да помогне на бащата и фамилията му да се реалокират в по-безопасна среда. Освен това, на мъжа му били дадени пари, с цел да отвори личен магазин и да не зависи повече от палмите, като рискува здравето и живота си.

 сляп-баща-семейство

Тази исстория ни припомня, че на децата също не им е непозната самоотвержеността в името на най-скъпите хора в живота им!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР