Повечето потребители на Instagram харесват и ползват функцията Stories, която

...
Повечето потребители на Instagram харесват и ползват функцията Stories, която
Коментари Харесай

Ето няколко полезни трика за Instagram Stories, които не всички знаят

Повечето консуматори на Instagram харесват и употребяват функционалността Stories, която им разрешава да качват краткотрайни фотоси и да ги " украсяват " с разнообразни стикери, текстове или други допълнения. Компанията непрестанно усъвършенства вариантите, написа Mashable.

Вижте тези 4 страхотни трика в Instagram Stories:

Как да създадете пъстър текст в Stories?

Знаете ли, че можете да акцентирате вашите истории с текст обагрен в цветовете на дъгата? За задачата въведете известието си, като употребявате инструмента за текст. След това подчертайте частта от текста, която желаете да оцветите. Сега ще би трябвало да употребявате двата си пръста, единият плъзгайте по текста, а с другия избирайте цвят от диапазона цветове в долната част на екрана. Трябва да видите, че цветовете на буквите ви стартират да се трансформират, до момента в който се движите.

Как да добавите сянка към текста?

Напишете стремежи от вас текст, след което го копирайте и поставете в друго текстово поле, като се уверите, че той е с размерите на оригинала. Сега затъмнете копирания текст до сиво и го поставете зад истинския текст.

Как да извършите пъстър декор?

Вземете случайна фотография, кликнете върху инструмента за молив и изберете цвят. След това дълготрайно натискайте фотографията и гледайте по какъв начин тя се трансформира в цветна. Можете даже да персонализирате цвета на фона си посредством дълго натискане върху цвят, с цел да изведете цветната карта.

Как да заглушите истории в Instagram и/или да скриете вашите истории?

Имате другар, който разгласява прекалено много истории? Тогава ги заглушете. За задачата задръжте пръст върху иконата на кръг в менюто Stories и кликнете върху „ mute “. Можете също по този начин да скриете историите си от избрани хора. Първо, кликнете върху потребителския си профил, натиснете иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл, след което изберете раздела „ Story Settings” под „ Account”. В горната част на този екран въведете потребителското име на индивида, от който се пробвате да скриете историята си.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР