Повечето полицейските породи кучета са известни в тази сфера, но

...
Повечето полицейските породи кучета са известни в тази сфера, но
Коментари Харесай

Най-добрите породи полицейски кучета

Повечето полицейските породи кучета са известни в тази сфера, само че в този лист ще откриете палета, които трансформират метода, по който гледаме на избрани „ страшни “ породи кучета.

Все повече животни стартират да служат и стават приети като полицейски породи кучета.

Работещите кучета ни пазят и обслужват от доста години.

Те имат доста разнообразни работни места, само че сигурно подпомагането на човешки служители на реда е едно от най-трудните.

Нека да разгледаме най-хубавите породи кучета за полицейска работа и какво вършат всекидневно.

Немска овчарка

Не е изненадващо, че немското овчарско куче е първото в този лист с най-известните полицейски породи кучета.

Повечето хора ги познават единствено като „ полицейски кучета “ поради всички телевизионни излъчвания, които разпространяват тази порода.

Те публично са порода номер едно, употребена като полицейски кучета в международен мащаб, и е елементарно да се разбере за какво.

Интелигентен, бърз, смел и въодушевен, всеки представител на породата поема отговорно предоставените му отговорности.

Тъй като те са едни от най-талантливите и най-умните породи кучета, високо обучими и извършват команди като часовник, немските овчарки блестят, когато става въпрос за събаряне на обвинени (въоръжени или не).

 Полицейско куче

Белгийска овчарка

Тези кучета са по-малки от немските овчарки, само че с по-бързо време за реакция от тях.

Те се отглеждат, образоват и употребяват за съвсем същите цели като немските овчарки, най-често за залавяне и събаряне на нарушители, само че други задания на правоприлагащите органи (като разкриване опиати или обоняние на бомби).

Боксер

Лоялен, постоянен и разговорлив, боксерът към момента е доста известен и постоянно се употребява като полицейско куче в родната му страна Германия, като е една от най-популярните породи кучета в Европа като цяло.

Лабрадор

В днешно време те също се употребяват като кучета за разкриване на бомби и опиати и постоянно се преглеждат като една от най-популярните породи кучета в Съединени американски щати. Те също по този начин патрулират по летищата и пристанищата с техните водачи.

Доберман пинчер

Сред преобладаващите полицейски породи кучета, които всички са гледали в телевизионни излъчвания и филми, са доберманите.

Подобно на немските овчарки, тази плашеща на тип порода се употребява в полицейската работа в продължение на доста десетилетия. Макар да са известни, те не са толкоз постоянно употребявани, колкото другите полицейски породи кучета, упоменати нагоре.

Те не са подготвени да бъдат нападателни, а по-скоро обичат да излизат на полето, с цел да работят.

Блъдхаунд

Въпреки че през днешния ден те не са толкоз постоянно срещани, действително са едно от старите учебни полицейски кучета, които улесниха работата на служителите на реда доста по-лесно, когато трябваше да намерят нарушители.

 Блъдхаунд

Шнауцер

Тази много огромна, само че тиха порода кучета, която е доста подозрителна към непознати и великански шнауцери, се употребява като полицейски кучета от доста години. Гигантските шнауцери се трансформират в невероятни проследяващи обвинени, изчезнали лица, бомби и опиати.

Американски питбул

Поради тяхната история в кучешките боеве, те рядко са били назначавани като полицейски кучета; това обаче се трансформира, защото правоприлагащите органи осъзнават огромния си капацитет.

Днес повече полицейски ръководства одобряват питбулите на работа. Уверен, смел, атлетичен, бърз и здрав, питбулът се употребява най-вече за разкриване и наблюдаване в днешно време.

Бриар

Те постоянно се употребяват като кучета в полицията в избрани страни. Тази порода кучета също се смята за елементарно обучима, безстрашна и смела.

Ердел териер

Тази порода кучета е известна за първи път като „ Кралят на териерите “. Атлетичен и правилен, този териер е бил употребен през Първата и Втората международна война за отбрана на военните офицери.

Бигъл

Бигълите са друга порода кучета, която за първи път стартира да работи с хората като полицейски кучета. Има доста преимущества при потреблението на бигъл като полицейски породи кучета пред някои други, упоменати нагоре. Например, заради размера си, Бигълите е елементарно да доближи зони, където човек другояче няма достъп.

 Кане корсо

Кане корсо

Потомък на римски бойни кучета, напълно разумно е Кане Корсо да се употребява в полицейската оперативна група.

Внимателно, самоуверено, мощно и извънредно плашещо, това куче е чудесно в отбраната и патрулната работа.

Немски пойнтер

Ентусиазирана, смела и доста умна, тази лесна за обучение

порода от дълго време се употребява като проследяващи кучета от ловци заради изостреното им подушване и цялостната просветеност.

Холандска овчарка

Надеждни, лоялни, бдителни, интуитивни, интелигентни и неагресивни, те са по-малко нападателни от немската овчарка или даже от множеството други упоменати породи полицейски кучета, с тях е малко по-лесно да се работи.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР