Повечето от нас започват деня си с него. Мнозина от

...
Повечето от нас започват деня си с него. Мнозина от
Коментари Харесай

Негово Величество Кафето - защото отдавна не е просто чаша с тъмна течност

Повечето от нас стартират деня си с него. Мнозина от нас са пристрастени към усета му, а друга част – колкото и да го отбягват, все в миналото попадат в ароматния му капан. С мляко, без мляко, чисто, ароматно, с пяна или не, то вълнува от епохи хората в най-различни свои вариации. Това е негово величество КАФЕТО!
Всеки, който обича кафето, знае, че от завладяващия му мирис ни дели натискането на едно копче на нашата кафемашина. Именно там се ражда магията, на която сме подвластни през целия ден. Защото от дълго време кафето не е просто чаша с тъмна, ароматна течност!
Съществуват най-различни мотиви за потреблението на кафе, както и най-разнообразни способи на приготвянето му. Българите избират мляно кафе, тъй като то предлага мощен усет и мирис, компактно е и има кондензиран цвят.

Разказват, че тъкмо това желал да предложи на хората и небеизвестният търговец Йохан Якобс – мощно, ароматно и прясно изпечено кафе, завладяващо с чаромата си. Така през 1895 година той открива особено магазинче за кафе в Бремен, а през 1907 година основава и лична пекарна, която разрешава кафето да се обработва по този начин, че да има неповторим усет и мирис.
Така преди повече от 100 години Якобс дава началото на една от най-успешните марки за произвеждане на кафе в наши дни. А магията на неповторимия Чаромат остава вечно запазена марка на Jacobs.
Jacobs - Cronat Gold е най-новото попълнение в селекцията на ароматните кафета на Jacobs. То е с кадифен и компактен усет, с уравновесен интензитет и се вписва съвършено в селекцията от добре познатите усети на Jacobs Monarch Classic и Jacobs Monarch Intense.
Опитайте усета на фантазиите си и разкрийте всички благоприятни условия с омагьосващия Чаромат на Jacobs Cronat Gold.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР