Повечето от нас искат да бъдат харесвани от хората наоколо,

...
Повечето от нас искат да бъдат харесвани от хората наоколо,
Коментари Харесай

Как да направим добро първо впечатление?

Повечето от нас желаят да бъдат харесвани от хората в близост, а други биха се радвали да бъдат даже центъра на вниманието или душата на компанията. В този ред на мисли, случвало ли ви се е да видите подобен човек, който като че ли реализира резултата без старания? Такъв, който е харесван и добре одобряван. И тогава си задаваме въпроса, какво го прави толкоз харесван?

1. Позитивен език на тялото

Позитивната невербална връзка оказва помощ на слушателите да имат вяра в истинността на думите ви. Освен това, дава сигнал на близките, че сте подготвен да поддържате връзка. С помощта на тялото си даваме знаци, без да се постанова да приказваме, а от време на време премълчаното проличава в придвижването на тялото. Добре е да изглеждате заинтригуван в протичащото се и диалога, както и да покажете, че ви е прелестно да поддържате връзка.

2. Направете запаметяващо се показване

Хубаво здрависване (не прекомерно мощно, не прекомерно слабо), необятна усмивка и стегната походка постоянно вършат положително първо усещане. Повечето хора преценят събеседника си в първите няколко минути след запознанството. За това, не губете време в мисли по какъв начин ще се визиите, а направете първо тези неща.

3. Обръщайте се към хората по име

Адресираното послание основава възприятие за почитание и би впечатлила новите ви познати. Приема се като знак за благодарност и по този начин бихте построили съвместен почит.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР