Повечето от хората, които излязоха по площадите и улиците, излязоха

...
Повечето от хората, които излязоха по площадите и улиците, излязоха
Коментари Харесай

Бабикян: Протестиращите завиждаме на успехите на Борисов

" Повечето от хората, които излязоха по площадите и улиците, излязоха от злоба - не могат да преживеят триумфите на ръководството. Последната 6 км права по морето е мотива на бликналата злоба. Излязоха и поради еврото, тъй като желаеха да го съсипят още преди да са ни приели в чакалнята. И в този момент са толкоз нещастни ". Тази теза изрази в ефира на Нова телевизия политическият анализатор и един от уредниците на митинга против държавното управление Арман Бабикян.

За негов събеседник в студиото беше поканен Александър Владимиров от Института за дясна политика и водещ на предаване в Канал 3.  " Напълно разбирам опита за подигравка, само че тази подигравка може да се окаже абсолюрно вярна. Ако хората се приберат, тъй като им е студено, нали разбирате сами по себе си каква им е мотивацията да са на площада ", репликира Владимиров.

" Ама за какво подигравка? Това са думи на премиера и внушения от него. Смятате, че премиера не е прав? ", попита Бабикян. " Самият факт, че уредниците на митинга отхвърлят да кажат защо провеждат митинга демонстрира, че значително, а и вашите фенове ще си създадат преценка, за сериозността на това, което се случва ", отговори неразбираемо Валдимиров и продължи: " Хубаво е във всяко едно демократично общество да има свободно изложение на мнение ".

Според политическия анализатор времето работи в интерес на Борисов. " Захладня и хората ще умрат от боязън и ще се приберат. След всички положителни стъпки на ръководството хората ще се разубедят и ще се скрият назад в домовете си ", аргументира се Бабикян.  " Ние сме събрали в по-голямата си част лумпени и тулупи. Ние сме събрали нискокачествена биологична маса, която показва насладата си, само че не би трябвало да забравяме, че ние сме елементарни, както сподели министър-председателят, той също и по тази причина се разбираме отлично ", продължи Бабикян.

" Вие да, само че не би трябвало да подценявате и обиждате по този начин хората ", побърза да отговори Владимиров. " Аз не наскърбявам, аз изтъквам министър-председателя. Втори път чувствам, че не сте склонен с министър-председателя и не се отнасяте сериозно към неговите изявления ", отвърна му Бабикян. Събеседникът му пък го попита за защитата на НСО на брачната половинка на президента Десислава Радева. " Аз не пазя госпожа Радева. Аз пазя господин Пеевски, господин Домусчиев, основния прокурор и министър-председателя. Къде до тук ме чухте да пазя госпожа Радева? ", отговори политическият анализатор.

Владимиров също по този начин упрекна Бабикян, че е довел нападателни агитки на митинга. " Аз ги доведох и им платих. Имам едно чекмедже, от там заплащам ", призна си Бабикян. Той потвърди и на слуховете, че обвиненият предприемач Васил Божков заплаща на протестиращи: " Това е липса на конкуренция. Мисля, че имаше съревнование сред беглеца в Белград и този в Дубай и, в случай че имаше действителна пазарна цена, трябваше да се конкурират кой от двамата да заплаща ".

Помолен от водещата да остави иронията и да отговори съществено, Бабикян възропта от отношението на медията: " През цялото време изтъквам премиера и вие мислите, че това е подигравка. Не разбирам за какво в Нова телевизия имате такова отношение към министър-председателя - всяка поддръжка за тезите му смятате, че е подигравка ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР