Повечето млади хора предпочитат поддържането на неангажиращи отношения. Омаловажат всякакви

...
Повечето млади хора предпочитат поддържането на неангажиращи отношения. Омаловажат всякакви
Коментари Харесай

Удовлетворяващ ли е неангажиращият секс?

Повечето младежи избират поддържането на неангажиращи връзки. Омаловажат всевъзможни усеща и се стараят да се държат по този начин, като че ли им е безразлично.

Много дами, до момента в който са били в 20-те си години, са имали най-малко една значима, изменяща живота връзка, която в действителност в никакъв случай не е била дефинирана като връзка. Дори няма доказателство, че „ връзката “ в миналото е съществувала - с изключение на в съзнанието на хората, които са я претърпели и на приятелите, които са помогнали да се „ съберат частите “, написа Iwoman.bg.

Хората постоянно са правили секс и в това няма нищо притеснително, срамно или неправилно. С изключение на това, че сексът не постоянно е бил изцяло апатичен, а прочувствено прекарване. Днес хората употребяват секса за повече от физическо наслаждение, само че постоянно облагата е илюзорна. Искат да се почувствате по-уверени в себе си, по-желани и мощни. Това може да работи (временно), до момента в който той не си тръгне и не осъзнаете, че в действителност се чувствате по-зле отпреди това, единствено тъй като той не е останал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР