Повечето мъже не прекарват часове пред огледалото за разлика от

...
Повечето мъже не прекарват часове пред огледалото за разлика от
Коментари Харесай

10 вечни правила за стилно и класно мъжко облекло

Повечето мъже не прекарват часове пред огледалото за разлика от нежните си половинки


Зададе ли се обаче значим бизнес диалог или дълго чакана сантиментална среща, господата въпреки всичко се питат по какъв начин е най-добре да се облекат. С 10 правила ще бъдете по едно и също време стилни и фешън съгласно последните трендове.

1. Костюмът от 3 елементи към този момент не е единствено за публични мотиви. Световните дизайнери предлагат на мъжете да го обличат всеки ден в офиса – закопчаното елече чудесно структурира тялото. То оптически прибира коремчето и кара ръцете да наподобяват по-мускулести.

2. Единствено горното копче на сакото се затваря, долното стои откопчано. Когато седнете, би трябвало да разтворите всички копчета, с цел да не се набръчква дрехата неестетично.

3. Няма потребност да разшивате джобовете на новото сако. Така ще стои постоянно добре изпънато. Пък и няма да се изкушавате да цялостните джобовете си.

4. Когато сте с вратовръзка или папийонка, горното копче на ризата се затваря. Не носите ли никакъв аксесоар за шия, го разтворете.

5. Щом желаете краката ви да наподобяват стройни, дълги и мускулести, носете прави панталони.

6. Ще изглеждате в настоящата наклонност, като съчетаете даже костюма с кецове – фешън са белите. Но класиката за костюм са тъмни кожени обувки.

7. Ако се колебаете за колана, най-хубавият избор е черен, тъничък и кожен модел с съвсем незабележима тока.

8. Белите чорапи са неразрешени. Единственото място, на което можете да ги носите, е на тенис корта. Сложите ли костюм, имате две благоприятни условия. Или класика – чорапите в същия цвят като панталона. Или стилните сега чорапи на екстравагантни фигурки.

9. Бутонелите се завръщат. Копчетата за ръкави могат да са ярки и артистични, като не ги комбинирате с други аксесоари за ръка, включително и бляскав часовник. От пръстените оставете единствено брачната халка.

10. Блуза с навита поло яка е шлагер сега. И сполучливо прикрива поувисналия овал на лицето.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР