Повечето куриерски фирми в Бургас спряха доставките на колети за

...
Повечето куриерски фирми в Бургас спряха доставките на колети за
Коментари Харесай

Повечето куриерски фирми в Бургас спряха пратките от и за Великобритания

Повечето куриерски компании в Бургас стопираха доставките на пратки за и от Англия. Причината е към момента неразбираемата обстановка към Брекзит. " Български пощи " към този момент не престават да обслужват клиентите си, съобщи Българска национална телевизия.

Олга Барева решила да зарадва своите родственици с колет с дарове за Великден. Когато отишла да го изпрати схванала, че куриерската компания не може да го достави до Англия. Други куриерски компании също и отказали.

" Всяка година за Великденските празници адресирам на моите близки в Лондон колет с всякакви неща. Днес отидох в една куриерска компания и ми споделиха, че не мога да изпратя нищо ", описа Олга.

От куриерската компания обявиха, че не желаят да рискуват до момента в който не стане ясна обстановката с Брекзит.

" Да, поради Брекзит. Просто би трябвало да разберем какво става там и по тази причина. След 15 ще ни изпратят инструкции дали да изпращаме, или не ", сподели Евелина Нинкова, чиновник на куриерска компания.

Български пощи не престават да одобряват пратки.

" За момента даже нямаме сигнали за недоставени или забавени колета, безусловно никаква смяна няма за в този момент ", разяснява Милена Станева, чиновник в Български пощи.

Повечето от куриерските компании считат, че след излизането на Англия от Европейския съюз може да има възбрана да правят куриерска активност на територията на Острова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР