Повечето куриерски фирми в Бургас спряха доставките на колети за

...
Повечето куриерски фирми в Бургас спряха доставките на колети за
Коментари Харесай

Повечето куриерски фирми в Бургас спряха пратките от и за Великобритания

Повечето куриерски компании в Бургас стопираха доставките на пратки за и от Англия. Причината е към момента неразбираемата обстановка към Брекзит. „ Български пощи “ към този момент не престават да обслужват клиентите си.

Бургас

Олга Барева решила да зарадва своите родственици с колет с дарове за Великден. Когато отишла да го изпрати схванала,че куриерската компания не може да го достави до Англия. Други куриерски компании също и отказали:
Всяка година за Великденските празници адресирам на моите близки в Лондон колет с всякакви неща. Днес отидох в една куриерска компания и ми споделиха, че не мога да изпратя нищо.
От куриерската компания обявиха, че не желаят да рискуват до момента в който не стане ясна обстановката с Брекзит.
Рвелина Нинкова, чиновник на куриерска компания: За поради Брекзит. Просто би трябвало да разберем какво става там и по тази причина. След 15 ще ни изпратят инструкции дали да изпращаме, или не.  Европейски Съюз даде нова пролонгация за Брекзит - 31 октомври Европейски Съюз даде нова пролонгация за Брекзит - 31 октомври
Европейският съюз даде на Англия нова пролонгация за Брекзит. След петчасови договаряния стана ясно, че разводът сред Брюксел и Лондон се отсрочва з...

Български пощи, обаче не престават да одобряват пратки.
Милена Станева, чиновник в Български пощи: За момента даже нямаме сигнали за недоставени или забавени колета, безусловно никаква смяна няма за в този момент.
Повечето от куриерските компании считат, че след излизането на Англия от Европейския съюз може да има възбрана да правят куриерска активност на територията на острова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР