Повечето жени се сближават единствено с мъже, към които чувстват

...
Повечето жени се сближават единствено с мъже, към които чувстват
Коментари Харесай

Тези жени никога не са щастливи в любовта

Повечето дами се сближават само с мъже, към които усещат привличане. Обикновено този метод работи. Но не дребна част от дамите стартират връзка заради съответна причина, друга от първичното физическо привличане.

Именно тези дами, макар всичките си старания, остават нещастни в любовта. Психолозите ги разделят на няколко категории.

1. Жени, които се опасяват от самотата

Тези дами се усещат притиснати от времето и бързат да основат семейство, тъй като се опасяват да не останат сами.
За тях определението " остаряла мома " е обидно, само че в същото време с това желаят да се откроят на фона на приятелките си, които са сполучливи само в персоналния си живот.

Обикновено тези дами стартират връзка с мъж, който не е изключително подобаващ за тях и мъчно съумяват да се измъкнат от нея.

Не след дълго дамата от този вид осъзнава, че не обича избраника си, само че все пак взема решение да остане с него и трансформира живота си в страдалчество.

2. Жени, които желаят прекомерно доста

Съвсем обикновено е дамата да има избрани условия към мъжа и да не е удовлетворена от това, което той ѝ предлага. Но в случай че тя желае да получи всичко едновременно и отхвърля да одобри минусите на мъжа до себе си, това към този момент е проблем.

Тя евентуално желае от него освен пари, нова кола и първокласно жилище, само че и да бъде хубав и интелигентен. В подобен случай дамата най-често подценява възприятията на мъжа до себе си и по този метод го отблъсква.

В даден миг тя осъзнава, че ѝ липсва топлота, само че все пак не прави нищо, с цел да промени този факт.

3. Жени, които постоянно търсят по-добър мъж и в никакъв случай не са удовлетворени от избора си

Дамата от този вид се интересува интензивно от персоналния живот на останалите дами. Тя остава с усещането, че всички имат съвършен живот, а нейният е изпълнен с проблеми.

Споделяйки тези свои мисли с обичания си, той стартира да се нервира и вследствие на това пораждат спорове. 
Ако откривате себе си в някои от тези описания, тогава би трябвало час по-скоро да извършите първата крачка към смяната. Отказвайки се от горните модели на държание, ще успее да изградите сполучлива връзка, която ще ви накара да се чувствате щастлива. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР