Повечето жени са успели да отслабнат много лесно, благодарение на

...
Повечето жени са успели да отслабнат много лесно, благодарение на
Коментари Харесай

Премахнете излишната вода и мазнините с тази мощна смес

Повечето дами са съумели да отслабнат доста елементарно, с помощта на тази рецепта! Този инструмент отстранява непотребната вода от тялото и изгаря непотребните мазнини, усъвършенства зрението, функционалностите на паметта, слуха и мозъка.

Комбинацията от лимон и джинджифил се смята за най-хубавата естествена формула за изгаряне на мазнини и загуба на тегло!

Лимоните помагат за активиране на поредност от химични реакции, които оказват помощ за изгарянето на излишната лой, трансформирайки я в сила.

Джинджифилът стимулира храносмилателните ензими и може да усъвършенства храносмилането. В резултат на това нужните хранителни субстанции се всмукват доста бързо. Както и веществата, които могат да причинят запек и отичане на корема, елементарно се отстраняват от тялото. Тези процеси спомагат и форсират загубата на тегло.

Също по този начин, тази смес изгаря коремните мазнини по-ефективно от мазнините в други елементи на тялото. В резултат на потреблението на джинджифил може да се управлява нивото на инсулин в организма.

Канелата има уникална дарба да имитира интензивността на инсулина в тялото, като по този начин контролира равнищата на кръвната захар.

Хрянът е много полезен, когато се употребява с мазни храни, защото подтиква храносмилането. А също, той почиства тялото, спомага за ускорение на метаболизма, премахва телесните мазнини, което постоянно се предлага при диабетици. Особено ефективно стимулира основаването и развиването на потребни бактерии в червата.

Хрянът е богат на витамини С, В1, В6, В2, калий, калций, магнезий, фосфор, желязо. Можете да го добавите към вашата храна или да го употребявате като естествено лекарство, тъй като в храната ще има мощен усет.

Съставки:

130 грама хрян1 чаена лъжичка свеж настърган корен от джинджифил3 лимона с кората2 чаени лъжички канела1 чаша естествен мед

Получаване:

Смесете хряна с джинджифила.Нарежете лимоните на части.Смесете лимоните с хряна и джинджифила.Добавете мед и канела и разбъркайте добре.Сместа се слага в буркан и се съхранява в хладилника.

Вижте още: Как да облекчите червата и бързо да отидете до тоалетна?

Препоръчва се да се употребява по 1 чаена лъжичка два пъти на ден дружно с приема на храна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР