Повечето жени са мечтателки и то много сантиментални. Някои вероятно

...
Повечето жени са мечтателки и то много сантиментални. Някои вероятно
Коментари Харесай

10 причини умните жени често да са сами

Повечето дами са мечтателки и то доста сантиментални. Някои евентуално ще го отрекат, само че по някакъв метод всяка желае да чуе благи думи и да усети пеперуди в стомаха си. Понякога обаче това по този начин и не се случва.

Има доста аргументи, заради които една жена остава необвързана и това не е поради метода, по който наподобява, приказва или върви, или пък, че мъжете не демонстрират интерес към нея. Причината е, просто тъй като тя е мъдро момиче, а те не се нуждаят безусловно от някого, с цел да бъдат щастливи. Ето някои аргументи тези дами постоянно да са сами:

Умеят да разпределят целите си

Те са умни и го знаят. Това може да им помогне да се насочат в вярната посока, с цел да реализиран това, от което се нуждаят. Те знаят своите цели и мъжете не са измежду тях.

Поставят другарство над връзката

Макар да имат опция да излизат с някого, когато пожелаят, те не могат елементарно да намерят същински другари. Ето за какво, когато открият такива хора, те желаят да ги запазят в живота си и не рискуват да ги изгубят, започвайки сантиментални връзки, които след това може да претърпят провал.

Прекалено са заети, с цел да вървят по срещи

Умните дами имат много неща за извършване. Те учат или работят прекалено много и имат значително проблеми, за които да мислят. Това е и повода да заобикалят новите запознанства, с цел да не си усложняват ненужно така и така напрегнатия живот.

Не се пробват да отговорят на упованията на обкръжението им

Тези дами обичат да живеят живота си по този начин, както желаят, и да са заобиколени от хора, които ги вършат щастливи. Те не разрешават на упованията на близките да ги подбуден към връзки с хора, които не ги притеглят. Те не се задоволяват с нищо по-малко от най-хубавото.

Не са лесни за впечатляване

Шоколадовите бонбони, цветята или каквито и да било материални дарове биха зарадвали доста дами, само че тези няма да паднат толкоз елементарно в мрежите на мощния пол. Те са умни, познават мъжете и техните мръсни трикове, по тази причина постоянно си има едно мислено.

Мъжете допускат, че те към този момент са обвързани

Да излизаш с такава жена наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина. Поведението им и увереността, която излъчват, кара мъжете да мислят, че тези дами към този момент сте са обвързани, тъй че колкото и горещо да наподобяват, кавалерите просто пробват да ги пренебрегват и да се насочат към различен обект на желанията си.

Не са обезверени

Умните девойки знаят, че в случай че първо обичаш себе си, постоянно ще бъдеш обичан. Има прекалено много мъже, с цел да би трябвало да се задоволят с подобен, който не ги прави щастливи. Те желаят нещо свястно и избират да останат сами, до момента в който не го намерят, вместо да бъдат заобиколени от несъответствуваща компания.

Имат високи стандарти

Наличието на високи стандарти не е симптом, че една жена е прекомерно горда и надменна. Това значи, че е мощна. Тя доста добре знае какво желае и това е част от намирането на подобаващия мъж.

Мъжете се плашат

Макар и да живеем в съвременен свят, към момента тук-там се приема, че мъжът е този, който би трябвало да господства във връзката и да взима решенията, до момента в който дамата да няма думата за доста неща. Ето за какво слабите мъже се усещат застрашени от женската просветеност и това може да се отрази зле на тяхното его, по тази причина те се плашат от този вид дами и бягат от тях.

Умните дами са удовлетворени от живота си

Както към този момент стана ясно, множеството умни дами са необвързани – не, тъй като не могат да намерят мъж, а тъй като нямат потребност от подобен, с цел да бъдат пълноценни. Имат ужасно семейство и страхотни другари, което им е задоволително, с цел да се усещат щастливи и в естетика със себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР