Повечето жени не харесват пушачите, но са склонни да направят

...
Повечето жени не харесват пушачите, но са склонни да направят
Коментари Харесай

Миризмата, която отблъсква жените от мъжете

Повечето дами не харесват пушачите, само че са склонни да създадат компромис за електронните цигари, заяви в. "Дейли мейл ", базирайки се на английска анкета. Мъжете обаче не демонстрират сходни условия.

Около 56 % от интервюираните дами споделили, че не биха излизали с пушач, а за цели 70 % тютюнопушенето е непривлекателно.

Гърция желае 1500 евро санкция, в случай че пушиш в кола

Най-отблъскваща за тях е миризмата (90 процента). Здравните терзания отстъпват на второ място. 75 % от участничките са признали, че се тормозят от пасивното тютюнопушене.

Електронните цигари са непривлекателни единствено за 55 % от дамите. 62 % обаче са споделили, че не са известни дълготрайните резултати от тях, а 42 % - че те не са по-добри от тютюна.

Токсични ли са домовете и колите на пушачите

Анкетата е направена измежду 1006 необвързани на възраст от 18 до 76 години от компанията "Иноджин ", произвеждаща портативни кислородни апарати. 57 % от хората били непушачи, 24,3 % - пушачи, а 18,7 % се оказали фенове на електронните цигари.

Безопасността на електронните цигари е противоречива. Учени от университета на Калифорния в Лос Анджелис откриха, че те усилват равнищата на адреналина в сърцето и оксидативния стрес.

Това са механизмите, с които тютюнът усилва риска от сърдечносъдови болести.

Учени: Никога не е късно пушачите да откажат цигарите

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР