Повечето жени имат погрешното схващане, че първите нещо, което мъжете

...
Повечето жени имат погрешното схващане, че първите нещо, което мъжете
Коментари Харесай

9 елемента от външния вид на жените, по които мъжете са луди

Повечето дами имат неправилното разбиране, че първите нещо, което мъжете виждат в една жена са гърдите, бедрата, усмивката и така нататък Всъщност, това е безусловно неверно. Много малко са мъжете, които ще дават отговор, че гърдите са нещото, което ги притегля най-вече в една жена.

Проучихме кои са най-привлекателните черти в дамите, съгласно мъжете:

1. Дълга коса

Според изследване, мъжете избират дами с дълга, гъста и блестяща коса. Изглежда, че подсъзнателно те смятат това за индикатор за положително здраве и даже за изобилие. Така че помислете преди да отрежете косата си. Естествено, има дами, които се усещат по-красиви и по-уверени с къса коса.

2. Специална миризма

Повечето от нас знаят за феромоните - " химически сигнали ", предавани от нашите тела. Но малко на брой от нас биха предположили, че са подсъзнателно употребявани от хората, с цел да дефинират най-генетично съвместимия сътрудник. Изследванията демонстрират, че феромоните разкриват разнообразна информация за човек, в това число тази, която се отнася до здравето на имунната му система. Ето за какво мъжете са способни да дефинират дамите с най-хубавата имунна система благодарение на миризмата им.

3. Симетрия на лицето

Симетрията на лицето има огромно значение при установяване на привлекателността на дамите. Тя даже може да бъде изчислена благодарение на няколко трикове. Мъжете обръщат внимание на тези критерии подсъзнателно, тъй като тези особености на лицето са знак за положителни гени. Асиметрията се свързва с неприятно здраве, неприятни гени и даже аномалии в репродуктивните органи.

Дори дивите животни обръщат внимание на симетрията. Например женските лястовици избират мъжки лястовици, които имат симетрични опашки, тъй като това е знак за добра генетика.

4. Цветът на зъбите

Състоянието на зъбите на дамите играе значима роля за представителите на мъжкия пол. За благополучие, има доста способи за избелване на зъбите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР