Повечето изпълнителни директори се притесняват от начина, по който ще

...
Повечето изпълнителни директори се притесняват от начина, по който ще
Коментари Харесай

Най-странните неща, които Мъск е казвал

Повечето изпълнителни шефове се тормозят от метода, по който ще кажат нещо в общественото пространство. Затова разпореждат тези задания на чиновниците от прес отделите. Не и Илън Мъск. Той освен няма терзания да приказва пред медиите, само че се слави и с харизматично другарство. Това другарство се показва с някои от следните много непредвидени изявления.

" Ако имаше метод да не хапвам, с цел да работя, тогава нямаше да хапвам. Искаше ми се да мога да си набирам хранителни субстанции без да отстранявам време да се храня. " Цитатът е от биографията на Мъск, а думите споделя на Кристин Никълсън, с която се среща в колежа.

" Мисленето ми е на самурай. По-скоро избирам сепуко, в сравнение с неуспеха. " Казаното още веднъж е извадено от книгата.

" Искам да кажа на тези хора, че когато банкрутираме ще имат доста време за своите фамилии. " Част от думите, които Мъск употребява, с цел да подтиква чиновниците непрестанно да поставят старания, с цел да изкарат Tesla от сложния интервал и да не се стига до банкрут.

" Семейството ми мисли, че Русия ще ме унищожи. " Когато притежателят на няколко софтуерни компании стартира да жъне триумфи с Space X, прави Съединени американски щати много по-равностойна по галактическо отношение с Русия, а това кара руснаците да му имат зъб.

" Бих желал да имам повече време за срещи. Трябва да си намеря другарка. От какъв брой време на седмица се нуждае една жена? Вероятно 10 часа. Мисля, че това е минимумът. " В биографията визионерът споделя, че желае да посвети повече време на срещите с дами.

" Ако има някой, който се оправя в действителност добре. Кажете ми, може да си откри работа. Ако има някой, който мисли, че може да прави нещата по-добре, дано пристигна. Ще му поверя юздите. " По време на изявлението пред The Times през август, Мъск споделя, че би отстъпил поста на изпълнителен шеф, стига да има, кой да прави работата по-добре от него.

" Ние ще построим тунел. Може би той ще бъде сполучлив. Може би ще бъде неуспех. " Пред The Joe Rogan Experience предприемачът изяснява, че живее от 16 години в Ел Ей и трафикът е ужасяващ, а не вижда друго решение за него, с изключение на построяването на тунел.

" Twitter e военна зона. Когато някой скочи в нея, към този момент е на бойното поле. Хайде да забележим какво можете. " Мъск споделя това на изявление за " 60 Minutes ", откакто е запитан за постовете, които прави в мрежата.

" Мисля, че царува добра атмосфера. Отидете във Форд. Там е като в морга. " По време на изявление за The Wall Street Journal през юни, изобретателният милиардер приказва за задачите на Tesla и я съпоставя с Ford.

" Въпреки интензивните старания да събере пари и като последна мярка да стартира да продава великденски яйца, ние ви оповестяваме, че Tesla банкрутира. Да, банкрут, не можете да повярвате. " Мъск избухва в смях, когато го питат за финансовата непоклатимост в автомобилната компания в по-трудния интервал през април. Той се майтапи и дава отговор с подигравка, което обърква анализаторите и публицистите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР