Повечето индустрии са пряко свързани с използването на водни ресурси.

...
Повечето индустрии са пряко свързани с използването на водни ресурси.
Коментари Харесай

Индустриите, използващи вода в производството, отправят поглед към изложение Вода София

Повечето промишлености са директно свързани с потреблението на водни запаси. Затова от извънредно значение е потреблението на най-модерните артикули, технологии и способи. Затова промишленостите, употребяващи вода в производството си, обръщат взор към единственото ревю у нас, отдадено напълно на водния бранш – Вода София . То ще се организира от 27 до 29 март и ще събере в Интер Експо Център концепциите и продуктите на над 100 български и интернационалните компании.

Технологиите и последните нововъведения, представяни на форума, са директно свързани с изключение на с водния бранш, и с индустриалното приложение на водите. Те са ориентирани към хранително-вкусовата индустрия, фармацевтичната и химическата промишленост, енергетиката, опазването на здравето и други. За ефикасното потребление на водния запас, наложеният конгрес посещават и опериращите в сферите на винопроизводство и производството на безалкохолни и слабоалкохолни питиета, противопожарната активност, хотелиерството и спа центровете, селското стопанство, минната промишленост, строителството.

Регистрация за гратис посещаване – до 26 март

Специализирано във вододобив, съоръжение и тexнологии за филтриране и обработка на водите за бита и промишлеността, канализация и филтриране на отпадъчни води, тазгодишното издание на Вода София е белязано от мощно интернационално наличие. То ще събере компании от България, Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия. Компаниите ще показват и системи за градски и индустриални приложения, безизкопни технологиии, инфраструктурно строителство, ИТ услуги, създаване и съоръжение на хидросъоръжения, съоръжения за оранжерии и топлофикационни сдружения, техника за премерване, контролиране и лабораторни разбори, съвещания, инженерни решения и цялостна поддръжка, и други

До 26 март в това число искащите да посетят Вода София могат да попълнят формата за гратис посещаване тук.

В рамките на ревюто ще се организира 10-ата интернационална конференция Булаква на тематика „ Инвестиционни провокации пред водния бранш - новаторски решения и финансови тактики “, проведена от Българската асоциация по водите (БАВ) на 27 и 28 март.

Утвърденото ревю Вода София ще се организира редом с единствения профилиран конгрес за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР