Повечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10 септември

...
Повечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10 септември
Коментари Харесай

Прогноза: Слънчев бряг ще затвори в по-голямата си част след 10 септември

Повечето хотели в Слънчев бряг ще затворят до 10 септември поради неналичието на чартъри и туристи, които избират септември и октомври за отмора. Това е мнението на Елена Иванова от Съюза на притежателите в курорта, изказано пред БНР.
По думите на Иванова, до момента някои от хотелите са били отворени единствено за 2 седмици, само че защото сметката им не е излизала, те са затворили.
" Те отвориха и не цялата си база, а единствено 50 % от легловата си база. Да, несъмнено тази част, която са отворили към този миг, е добре запълнена от порядъка на 70 %, някои от тях работят 70-80 % ", посочи Иванова.
Според нея, в курорта няма доста туристи, въпреки че на плажа има хора. Тя обаче счита, че много от плажуващите са притежатели на жилища в западната зона, най-вече българи. " Хората, които познават " Слънчев бряг " и се разхождат по алеите, споделят: " Никога не сме виждали комплексът толкоз празен ". " Това е самата истина ", сподели още Иванова.
" Няма рекламации и недоволства от артикули и обслужването. Хигиената в обектите сега е на доста по-високо ", добави още Иванова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР