Повечето хора я познават като актриса, но Джесика Алба от

...
Повечето хора я познават като актриса, но Джесика Алба от
Коментари Харесай

Джесика Алба сподели най-ценния си бизнес съвет

Повечето хора я познават като актриса, само че Джесика Алба от години е и сполучлива бизнес дама. През 2011 тя основа компанията си The Honest Company, която създава артикули за дома и персоналната грижа, създадени по екосъобразни способи.

Миналата година компанията доближи доходи от 300 млн. $, само че и мина през много провокации - договаряния за придобиването ѝ се провалиха, имаше отрицателни мнения в медиите поради каузи по отношение на употребявани съставки и т.. Сменен бе и изпълнителният шеф.

Въпреки всичко, Алба продължава да работи въодушевено за триумфа на плана си. От Inc.com са я попитали какъв съвет би дала сама на себе си, в случай че можеше да се върне първоначално, още при основаването на The Honest Company.

" Процесът на работа е толкоз значим. Ако още от началото бяхме разписали какви ще са процесите ни за избрани неща, щяхме да сме по-бързи и ефикасни. Тогава нямахме визия даже какъв брой огромна би трябвало да е централата ни или какъв брой чиновници да наемем. Работехме през уикендите. Сега виждам на безсънните нощи като " положителното остаряло време ", само че щеше да е потребно да имаме по-дългосрочна тактика. Дори и единствено за вземането на решения. Трябва да има цялостен развой за това. От всеки отдел би трябвало да участват. Трябва да се разискват вероятните последствия, освен самото решение ", споделя Алба.

Актрисата обаче не съжалява за нищо, което е направила. " Човек се учи с времето. Болките и проблемите, през които съм минала, са ме трансформирали в личността, която съм през днешния ден. "

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР