Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти.

...
Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти.
Коментари Харесай

Тези комплименти ви гарантират пък към мъжкото сърце

Повечето хора считат, че единствено дамите обичат да получават похвали. Това обаче не е по този начин! Какви хубави думи може да кажете на обичания си мъж, с цел да разтопите сърцето му? Ето няколко завладяващи изречения, които ще ви оказват помощ да се доближите до вашата сродна душа.

" Миришеш доста прелестно "

Кажете му какъв брой добре ухае, това сигурно ще го накара да се почувства по-добре. Нека знае какъв брой ви харесва миризмата на парфюма му или още по-добре - миризмата на тялото му.

" С теб се усещам предпазена "

Мъжете обичат да се считат за супергерои. Кажете му, че той е най-силният в света и постоянно се чувствате предпазени до него. Това ще укрепи самочувствието му.

" Ти съвършено решаваш ежедневните проблеми "

Когато вашият обичан човек размени водопроводната апаратура в кухнята, боядиса стената или даже смени крушката, не забравяйте да му благодарите за това. И в никакъв случай не пропускайте да му напомните какъв брой незаместим е той.

" Бил ли си на фитнес? Изглеждаш ужасно! "

Дори и вашият мъж въобще да не е бил в залата, той въпреки всичко ще се радва да чуе комплимент за фигурата си.

" Имаш страховит усет "

Повечето мъже не знаят по какъв начин да се обличат, с цел да наподобяват добре. Ако имате шанс и вашият сътрудник има в действителност страховит фешън усет, тогава не забравяйте да му напомните за това.

" Имаш добра работа "

Много хора не харесват работата си. Фактът, че тя заема доста от времето им разстройва мъжете. Но в случай че му кажете, че и вие мечтаете да сте на сходна позиция, ще му бъде по-лесно.

" Знаеш по какъв начин да ме накараш да се разсмея "

Чудесното възприятие за комизъм е ключът към мощната връзка. Не забравяйте да намекнете на обичания си за това и да се смеете на идната му смешка. Ще му стане извънредно прелестно.

" Имаш красиви устни, желая да ги целуна "

Мъжете нормално са срамежливи и от време на време се стесняват, когато чуят похвали от жена. Но тази фраза ще му подейства доста добре - в края на краищата буйната ви целувка ще го разтопи.

" Възхищавам ти се "

Казвайки му такава фраза, сигурно ще извършите мъжа си доста благополучен. В последна сметка, основното за него е да знае, че имате потребност от него и обичате смелата му персона.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР