Повечето хора са убедени, че няма по-голямо удоволствие в живота

...
Повечето хора са убедени, че няма по-голямо удоволствие в живота
Коментари Харесай

Най-голямото удоволствие за всяка от зодиите

Повечето хора са уверени, че няма по-голямо наслаждение в живота от секса и евентуално е по този начин. И въпреки всичко, въпреки сексът да е изцяло неповторимо прекарване за всеки човек, дано си признаем – всеки един от 12-те знака в зодиака си има и по едно друго неустоимо прелъщение, което би сметнал за не по-лошо от самия секс.

Ето и кое е това наслаждение, основано на зодията ви:

Овен: Победата

Конкурентните хора от зодия Овен са на правилото: „ Всичко, което върша, е с цел да спечелвам “. Няма нещо, което да възбужда Овена повече от чувството за мъчно реализиран успех. За хората от този знак първото място е най-хубавото място. Предизвикателството при изкачването на върха на тях им носи най-голямата тръпка в живота. Ако сте същински Овен, мисълта за спечелването на надпреварата би трябвало да разпалва най-горещата ви пристрастеност.

Телец: Лукс

Признайте си, Телци – вие процъфтявате, когато можете да се отдадете на най-фините удоволствия в живота. Вие не се притеснявате да се наслаждавате на материалните земни наслаждения и можете безусловно да прекарате часове, фантазирайки по какъв начин ще изразходите наличието на кредитната си карта. Факт е, че знаете тъкмо какво желаете и сте задоволително упорити, с цел да го постигнете, по какъвто метод е належащо. В последна сметка се оказва, че диамантите в действителност са най-хубавият другар на дамата, изключително в случай че тя е от зодия Телец.

Близнаци: Разнообразието

Многото варианти и отворените благоприятни условия са това, от което Близнаците имат потребност най-вече в живота си. Те имат предпочитание за непрекъсната тръпка, а разнообразието ги кара да процъфтяват и им носи най-голямо задоволство. Те постоянно живеят лицемерен живот, точно тъй като той им носи тръпка. Това е и една от аргументите постоянно Близнаците да желаят това, което не могат да имат и да подценяват това, което към този момент имат. Близнаците просто непременно се стараят да запазят вариантите си (в множеството области от живота) оптимално отворени.

Рак: Емоциите

Хората от зодия Рак безусловно биха се удавили в личните си сълзи, в случай че можеха. Те са свръхчувствителни и мисълта, че някой прочувствено може да се „ съблече “ пред тях, от време на време ги възбужда повече от опцията за самия секс. Те са пристрастени към драмата. В последна сметка те са подготвени постоянно да влязат в ролята на грижовни майка и/или татко на различен човек, който да им изповядва паниките си, а те да бършат сълзите му. Хората от зодия Рак безусловно зареждат душата си от споделените страсти и усеща, само че пък са подготвени да проявят емпатия във всеки един миг.

Лъв: Комплиментите

Целият живот на Лъва е зрелище, а след секса, хората от този знак живеят най-вече за аплодисментите. Истината е, че Лъвовете са ненаситни за похвали. Ласкавите забележки разсънват тяхната вътрешна мощ и искра още повече. Именно когато получава нужната респект, Лъвът се трансформира в цар. Той желае другите да му се кланят, да го обожават, да го глезят, да се държат с него като с кралска персона. Това му носи най-голямо задоволство.

Дева: Детайлите

За прецизната Дева най-съществен е щателният развой на правене на нещата, а не толкоз крайният резултат. С други думи, тя обожава самия развой доста повече от неговата кулминационна точка. Всъщност нищо не може да развълнува повече една същинска Дева, колкото когато успее да промени и подреди незначителните елементи и детайлности, трансформирайки ги в нещо по-значително. Душата на Девата е най-изпълнена с горделивост и наслада, когато работата е съвършено свършена... във всеки смисъл на думата, написа Tialoto.bg.

Везни: Красотата

Огледало, огледало на стената, коя е най-красива на Земята? За Везните отговорът на този въпрос е от огромно значение в живота им. Те са съблазнителни чаровници, които жадуват за всичко, което може да ги направи още по-привлекателни в очите на другите хора. За тях естетиката и привлекателността са издигнати на фундамент, въпреки всичко тяхната зодия е ръководена от планетата Венера! Те живеят, с цел да съблазняват и с цел да наподобяват добре!

Скорпион: Тайните

Скорпионите са буйни и обожават секса, само че това което разсънва дивата им вътрешна мощ е разгадаването на секрети и загадъчни пъзели. Хората от този знак хем са мистериозни, хем желаят да знаят всичко за другите. Играта на детектив е един от обичаните им култове. Никой не знае по какъв начин да стигнете до дъното на нещата, както те умеят. Разгадаването на непознатите секрети им носи същинско задоволство.

Стрелец: Свободата

За хората от зодия Стрелец няма нищо по-хубаво в живота от свободата и отворените хоризонти. Именно те ги карат да се усещат същински живи. Стрелците носят номадска душа. Те непрестанно си фантазират за туризъм и далечни пътешествия. Представителите на този знак ненавиждат, когато някой се пробва да ги управлява, а тъкмо противоположното – този, който им дава самостоятелност ги възбужда най-вече.

Козирог: Престиж++ът

Козирогът не е златотърсач, само че просто е привързан към чувството за мощ и авторитет. Факт е, че Козирозите обичат да се усещат огромни и значими. Перфектният им имидж в обществото им носи най-голямо задоволство. Те обичат да са на върха, обичат да носят отговорност, да знаят, че други хора зависят от тях. Ако един Козирог ви наподобява неналожителен, то заблуждавате се, всяко негово деяние авансово е доста добре премислено.

Водолей: Новите технологии

Човекът Водолей обожава да се усамотява в компанията на всевъзможен тип електроника. Жените от този знак са тези, които най-вече ще се впечатлят от прахосмукачка робот, да вземем за пример. Водолеите просто не могат да устоят на нито една нова софтуерна джаджа. Електронните устройства са тяхното скрито укритие, загадка пристрастеност, нещо, което провокира еуфория в душата им.

Риби: Дълбочината

Рибите не обичат да плуват по повърхността. Те обичат да навлизат в дълбоката вода, до рискови равнища, които доста хора заобикалят. Представителите на този знак са ходещо несъгласие – хем са огромни фантазьори, хем са страхотни мъдреци. Затова са и много сложни за разгадаване. Рибите просто търсят пълноценни, а не повърхностни преживявания и връзки в живота си. Много хора търсят лесното, до момента в който Рибите обичат комплицираните неща. Те са от тези хора, които непринудено биха плували против течението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР