Повечето хора не разбират, че излизат с неподходящ човек, докато

...
Повечето хора не разбират, че излизат с неподходящ човек, докато
Коментари Харесай

Ръководство за мъже: Ноктите издават дали момичето, с което излизате, е бъдещ кошмар

Повечето хора не схващат, че излизат с несъответствуващ човек, до момента в който не стане прекомерно късно. Затова 26-годишен юноша показа в Twitter "ръководство за оцеляване от любовни срещи " за мъже, което да им оказва помощ да видят незабавно, че момичето им е предстоящ призрачен сън, заяви в. "Мирър ".
Ръководството на Маруан Алтейр, именуван Роки, бързо провокира интерес и за ден го харесаха 228 000 души, а 84 000 го споделиха. То се назовава "Нокти от пръв взор ", тъй като дефинира характера на дамата по маникюра ѝ.
Маруан демонстрира шест страници с мостри във видео. Той проучва другите форми на ноктите, дължина и цвят и какво приказват те за момичето.
"Най-важното нещо, брат, е цветът, цветът, цветът ". Телесният цвят е безвреден, твърди Маруан. "Можеш да спиш със затворени очи... и даже да очакваш закуска сутринта ".
Ярките цветове на дъгата обаче са рискови, а най-лошият от тях е жълтият. "Стой встрани от жълто, най значимото - в случай че има куража да си направи жълти нокти, има и куража да ти отреже топките ", твърди Маруан.
Младежът поучава мъжете също да заобикалят дамите със заострени нокти във всички разновидности, тъй като те са "оръжия за всеобщо поразяване ".
Дългите нокти с други форми приказват за здраве и мощ, само че въпреки всичко са рискови. Маруан е изготвил управлението въз основата на диалози с 20 другари и 10 непознати. Той им е посочил диаграми и фотоси и е записал всички усещания, повтарящи се най-малко два пъти.
Повечето мъже, прочели справочника в Twitter, благодарят на Маруан за него. Някои дами го одобряват откъм смешната му страна, като изпращат даже фотоси със личния си маникюр на Маруан за разбор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР