Повечето хора между 18 и 34 години нямат нищо против

...
Повечето хора между 18 и 34 години нямат нищо против
Коментари Харесай

Πoвeчeтo млaди xopa ca cъглacни ĸoмпaниитe дa изпoлзвaт личнитe им дaнни

Повечето хора сред 18 и 34 години нямат нищо срещу застрахователните компании да се ровят в персоналните им данни, споделени в обществените медии и други места, стига това да намали застрахователните награди.

62% от младежите настояват, че биха се радвали, в случай че застрахователите употребяват данни от трети страни като Фейсбук, фитнес приложения или умни домашни устройства, с цел да понижат цените.

Това демонстрира изследване, извършено измежду над 8000 консуматори от целия свят от поделение на маркетинговата компания Salesforce.com. Цифрата спада до 44%, когато бъдат включени по-старите генерации, написа Bloomberg.

Тъй като потребителите споделят повече персонални данни онлайн, държавните управления ускоряват контрола върху метода, по който се събират и употребяват тези данни.

Вниманието към тази процедура се ускори откакто стана ясно, че английската изследователска компания Cambridge Analytica непозволено е събирала данни от профилите на 61 млн. консуматори на Фейсбук. Новият европейски закон за отбрана на персоналните данни, прочут като GDPR, влезе в действие на 25 май.

По-възрастните са по-скептични към потреблението на персоналните им данни. 45% от хората сред 35- и 54-годишна възраст биха разрешили на застрахователите необятен достъп до тяхната цифрова еднаквост, до момента в който едвам 27% от тези над 55 години са съгласни с тази процедура.

Застрахователите влагат милиони в подобряването на своите цифрови оферти в изискванията на възходяща конкуренция от започващите компании.

Но този развой занапред се развива: 58% от далите отговор в анкетата настояват, че системите не работят безпроблемно за тях, като доста от тях имат компликации при попълването на онлайн формуляр. 56% са подготвени да сменят застрахователя си, в случай че цифровата услуга е некачествена.

" Застрахователите към този момент се пробват да доставят обвързвано прекарване ", Жером Буне, експерт по профилирането на клиентите от Европа, Близкия изток и Азия в MuleSoft. Това се случва " преди даже да обмислят по какъв начин да вкарат всички нови източници на данни в уравнението "./ money.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР