Повечето хора изпитаха облекчение, когато националните ограничения на Обединеното кралство

...
Повечето хора изпитаха облекчение, когато националните ограничения на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Майка и син все още живеят в Covid блокиране „кошмар“ миене пазаруване и социална дистанция

Повечето хора изпитаха облекчение, когато националните ограничавания на Обединеното кралство бяха отстранени – само че това не означи края на световната пандемия за една майка и наследник.

Манди и Мейсън Милн към момента живеят всеки ден като останалата част от страната преди четири години. На 23 март 2020 година държавното управление вкара първото блокиране на ковид, като подреди на хората да си стоят у дома и да излизат единствено за най-важното.

Енергичното измиване на ръцете, спазването на двуметрова отдалеченост, избягването на другарство отвън мехурчета за поддръжка и носенето на медицински маски на оживени места станаха норма. Всички тези правила, Манди, 59, и Мейсън, 22, към момента следват в този момент.

Заедно със брачна половинка си Гордън, 59, майката на три деца Манди заобикаля супермаркетите, поръчва седмичния си хранителен магазин онлайн и дезинфекцира всичко, което влиза в къщата им в Есекс. Тя прави всичко това за най-малкия си наследник Мейсън, който е мощно имунокомпрометиран.

Мейсън беше диагно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР