Повечето хора искрено вярват, че славата е едно от най-прекрасните

...
Повечето хора искрено вярват, че славата е едно от най-прекрасните
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева откровено за Игри на волята

Повечето хора откровено имат вяра, че славата е едно от най-прекрасните и вълнуващи неща, които могат да се случат на човек, тъй като в техните показа с нея идват редица привилегии. Но както постоянно се случва в живота - не всичко е такова, каквото наподобява.

Безспорно славата има своите прерогативи, само че това е единствено забележимата част от нея, защото истината, криеща се под повърхността на блясъка може да се окаже не по този начин лъскава и лицеприятна, написа life.dir.bg. Дори в противен случай, много постоянно тя е отблъскваща...

Истината е, че шоубизнесът е безпощадна машина, в която оцеляват единствено най-силните. Все отново не на вятъра споделят, че известността идва с избрана цена, а тя постоянно е висока. Естествено, съществуват редица образци за това изказване, като един от тях идва от Алекс Сърчаджиева, потвърдила неведнъж своята устойчивост и желязна воля, макар тестванията, които ориста ѝ сервира както в персонален, по този начин и в професионален проект.

В началото на тази година един от продуцентите на формата " Игри на волята " Радо Тушев издаде в обществената мрежа възмущаващи обстоятелства за изненадваща подмяна на актрисата като водещ на предаването, чието място зае по-младата ѝ колежка Ралица Паскалева, известна с ролята си на доктор Галя Стилянова в сериала " Откраднат живот ". В обявата си той написа, че Сърчаджиева е била жестоко ругана и обиждана, наричана с прилагателни, които се срами, че е слушал.

" Изминалата година смъкна маските на извънредно подли и неблагодарни хора, които се подиграха с силата, труда, лоялността, обичта на това момиче и освен ", гласяха тогава думите му.

И до през днешния ден обаче звездата от театралната сцена не е коментирала уволнението си, което, съгласно думите на Тушев, се е случило по извънредно противен и непочтителен метод. Въпреки това в свое скорошно изявление със сп. " Eva " тя за първи път реши да " повдигне завесите " над оня интервал, разказвайки повече за провокациите, през които ѝ се е наложило да премине, снимайки българската версия на колумбийското риалити шоу за оцеляване " Desafío ". Оказва се, че те не са били по никакъв начин малко.

" Игри на волята " беше зверска машина, голямо натоварване. Всеки божи ден от заран до вечер, на 40 градуса. Нито пиеш вода, нито ядеш. Особено като започнахме да снимаме по два епизода дневно, а в един интервал - и по три, водех и коментарни студиа. Изобщо не знаех къде се намирам и какво се случва с мен - връщам се в 5 ч. в хотела, в 6:30 ч. още веднъж би трябвало да съм на крайник. В работата си съм боец. Много държа на точността. Така съм възпитана от майка ми и мисля, че по този начин би трябвало да бъде ", описа пред списанието самотната майка, която феновете пред дребния екран могат да видят в 11-ия сезон на " Откраднат живот ".

На 10 март т.г. Алекс трогна потребителите на виртуалното пространство с прочувствен пост, отбелязващ рождения ден на нейния обичан, който щеше да навърши 51 година, в случай че бе жив.

" Честит рожден ден, Обич Моя! Там.... някъде... където и да си... Обичам те, Иване, доста те обичам!!! ", написа тя, като разгласява архивна фотография, показваща ги тримата с Иван и дъщеричката им София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР